A patra gală Bravo, ai stil 2023 a avut ca temă conceptul de „femme fatale”. Iris a decis să aducă în platou un moment incendiar și a dansat pe melodia „Nu sunt perfectă” a Elenei Cârstea. Momentul i-a cucerit pe cei trei jurați, dar și alegerile stilistice.

Citește și: Cât au putut să coste pantalonii purtați de Iris la Bravo, ai stil 2023. Raluca Bădulescu a rămas fără cuvinte: „Câât?!”

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au apreciat momentul lui Iris, însă nu puteau spune același lucru și despre ținuta pe care a ales-o în gală. Luiza este de părere că ținuta ei ar fi fost una banală dacă nu avea și un moment bun.

Andreea: Îmi place ținuta ta. Mi-ar fi plăcut ca sacoul să fie oversized, să fie mai mare și sandalele să nu aibă același puf, acele pene.

Luiza: Mi se pare că dacă nu ar fi avut dansul și momentul ar fi fost o ținută prea banală. Nu mi-ar fi spus atât de multe ținuta ei.

Ce note a obținut Iris în a patra gală „Bravo, ai stil” 2023: „Îți vine bine, dar aș mai fi făcut ceva”

În a patra gală Bravo, ai stil 202 3, Iris a primit două note de patru din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Maurice Munteanu, iar Alexandru Abagiu i-a oferit nota 5.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult povestea pe care ai creionat-o. Mă duci cu gândul la Dakota Johnson, la Met Gala. Sunt convins de faptul că ai o frumusețe răpitoare.

Citește și: Iris și Carina vor să ia atitudine, după ce au fost deranjate de comentariile negative din mediul online. Alina nu este însă de acord cu acestea: „Eu par cea mai rea, cea mai înțepată”

Raluca Bădulescu: Mă uit la tine și exact cum am spus în cazul Constanției și Luizei, eu vă redescopăr. În această seară am redescoperit majoritatea fetelor.

Vă felicit!

Iris: Nu mă sparge neapărat styling-ul. Îți vine bine, dar aș mai fi făcut ceva, ori în toc. Per total, ideea îmi place foarte mult, mi-a plăcut momentul, îmi place piesa.

Alexandru Abagiu: A făcut un dans destul de sexy, care cu adevărat a ajutat să pună în valoare ținuta pe care o avea.