Iris i-a impresionat pe jurați. Concurenta s-a pregătit să meargă la facultate și a ales să poarte o ținută care i-a purtat noroc în ediția din 25 aprilie.

Tânăra a ales să poarte un blazer, împreună cu o pereche de ochelari cu rame foarte groase, care au devenit piesa de rezistență a ținutei.

Iris i-a impresionat pe jurați. Outfit-ul a fost și pe gustul Luizei: „Îmi place foarte mult”

Iris a pășit încrezătoare în platou, fiind sigură pe ținuta pe care a propus-o în această ediție. Piesele vestimentare pe care studenta la modă le-a ales au fost pe gustul Luizei, care a fost încântată de look-ul lui Iris.

Citește și: Iris și Carina vor să ia atitudine, după ce au fost deranjate de comentariile negative din mediul online. Alina nu este însă de acord cu acestea: „Eu par cea mai rea, cea mai înțepată”

„Îmi place foarte mult ce ai propus. Îmi place jacheta, îmi plac detaliile, n-am mai văzut modelul ăsta. Nu știu ce să zic de încălțări, de accentele acele cu lanțuri”, a mărturisit Luiza.

Ținuta lui Iris, complimentată de jurați. Tânăra a primit trei steluțe din partea acestora: „Mă intrigă părul tău”

În cazul lui Iris, jurizarea a fost una destul des scurtă și la obiect.

Cei trei specialiști au observat din prima că styling-ul pe care l-a realizat Iris este unul adecvat emisiunii, așa că nu au stat mult pe gânduri și i-au oferit numărul maxim de steluțe tinerei.

Maurice Munteanu: „Aia nu e o geantă, e o coajă. Cineva a dat bani pe ea, o comercializează cineva. Un styling de inspirație guccistică. De unde este haina?”

Iris: „Este dintr-un sh.”

Citește și: Jasmine este prima concurentă care părăsește competiția! Tânăra a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8: „Nu eram persoana care merita”

Maurice Munteanu: „Este cel mai bun styling al acestei ediții. ”

Raluca Bădulescu: „Iris, foarte des tu vii în același stil de inspirație.

Nu aș purta tot ce porți astăzi tu, dar mi-ar veni bine.”

Alexandru Abagiu: „Îmi place și mie foarte mult. Mă intrigă părul tău în contextul ăsta. Mi se pare de departe cel mai bun look din platou, din această seară.”