Luiza i-a scos din minți pe jurați. Luiza a vrut să îi dea gata atât pe jurați, cât și pe celelalte concurente. Iată însă că acest lucru nu s-a întâmplat, cel puțin nu așa cum și-ar fi dorit tânăra.

Aceasta a primit calificative foarte mici pentru prestația sa din prima gală eliminatorie a sezonului cu numărul 8 „Bravo, ai stil!”.

Luiza i-a scos din minți pe jurați. Ținuta tinerei nu a fost nici pe placul celorlalte concurente: „Erai un cuib cu o pasăre”

Luiza a ales să poarte o piesă inedită pe cap, formată din flori albe. Din păcate pentru aceasta, nu a fost un succes nici în rândul juraților și nici a celorlalte concurente.

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

În timp ce Raluca Bădulescu a comparat-o pe tânără cu o veioză, Iris, care a comentat ținuta colegei sale, a asemănat-o cu un cuib.

„Ilinca, nu! Când ai intrat parcă erai un cuib cu o pasăre. Acum, vorba Ralucăi ești o lampă, ceva. Mai ai și o tufă acolo”, a spus Iris.

Ținuta Luizei i-a adus 1 pe linie din partea juraților: „Pe cap ai o găleată”

Nu a fost o zi norocoasă pentru Luiza. Cei trei jurați au fost deranjați de modul în care tânăra a ales să se prezinte, catalogând look-ul ei drept unul foarte slab.

Mai mult decât atât, Alexandru Abagiu a fost deranjat și de atitudinea tinerei aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Maurice Munteanu: „Pe cap ai o găleată, corsetul este atroce, fusta este oribilă.”

Alexandru Abagiu: „Am senzația că ne iei la mișto. Vreau să te judec cu chestia aia pe cap. Pune-o la loc.”

Raluca Bădulescu: „Foarte rar în viața mea mi-a fost dat să văd ținute mai ridicole decât în această ediție concept de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. E de plâns, nu e de râs. Ce vedem în fața noastră în această seară e nenorocire.

Ce căutați cu paie în platou.”

Luiza: „Alea trebuiau să rămână acolo.”

Alexandru Abagiu: „Uiți un lucru, tu le-ai adus aici.”

Luiza: „Nu trebuiau să facă parte din ținută, dar nu s-a înțeles.”

Citește și: Constanția nu a mai rezistat! Pofta de mici a copleșit-o, așa că s-a înarmat cu muștar: „E un personaj”

Raluca Bădulescu: „Sunt trei salvări în spate, toate sunt pentru mine. Mă duc la tensiune, să-mi ia tensiunea.”

Alexandru Abagiu: „Eu sunt siderat că tu pur și simplu continui. Uneori ar trebui să te și oprești.(...) Ce-a fost în capul ei să nu-și arate fața, părul.(...) Tu chiar insiști cu povestea asta halucinantă.”

Luiza a primit 1 pe linie din partea juraților, care au fost extrem de nemulțumiți de ținuta și de momentul Luizei.