Luiza le-a scos din minți pe celelalte concurente! Tânăra a pășit cu încredere în platoul emisiunii de fashion, însă nu a fost o zi foarte bună pentru aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Luiza le-a scos din minți pe celelalte concurente! Alina și Jasmine nu au mai suportat: „Deci chiar nu vreau să fiu răuță”

Ținuta Luizei nu a fost pe placul Alinei și a lui Jasmine, care nu s-au abținut și i-au spus verde în față competitoarei lor ceea ce cred.

Alina: „Deci chiar nu vreau să fiu răuță. E genul de ținută pe care eu o purtam acum mulți ani, la nunți. Aș minți să zic că-mi place acum, chiar aș minți. Mi se pare trecută. Faptul că am purtat genul ăsta de ținute acum mulți ani la evenimente și acum nu mă mai regăsesc...”

Citește și: Sorina de la Bravo, ai stil 2023, față în față cu dovezile! A venit din nou în platou cu o ținută de la Rux și Opulență: „Mi-a dat o valiză cu haine”

Jasmine: „Nici mie nu-mi place ținuta. Rochia, că ai tot spus de rochie, nu e o problemă că e o rochie mulată și sexy. Clutch-ul este foarte mat, sandalele sunt foarte lucioase. Auriul ăsta de la cataramă nu-mi place deloc și pare diferită nuanța. Lanțul de la gât mi se pare mult prea mult și nepotrivit în contextul ăsta.”

Ținuta Luizei i-a dezamăgit pe jurați: „Nu știu cu ce să încep”

Luiza a ajuns în fața celor trei jurați, însă aceștia nu au fost deloc impresionați de piesele vestimentare și mai ales de accesoriile pe care tânăra le-a ales.

Maurice Munteanu: „Nu știu cu ce să încep. Uite, cu rochia. Dacă nu ar fi avut acele volane și acea cataramă oribilă în talie, ar fi fost o rochie ok, care ți-ar fi venit divin, accesorizată corespunzător.

Accesorizată așa, ai reușit să faci ceea ce numesc eu româneasca în styling. Are săteasca. Lipsește complet rafinamentul. Clutch-ul nu se potrivește cu sandalele. Rezultatul nu-mi place deloc.”

Raluca Bădulescu: „Luiza, suntem cu toții de acord că ceea ce porți este o ținută depășită și din cauza detaliilor ai stricat tot. Maurice a fost finuț. Este o apariție țopească. Corpul tău este divin. Cum crezi că ai arăta cu un păr nebun, cu mai puțin machiaj.

Ținuta e efectiv țopească. Ce ai făcut, de ce ai plecat de acasă.”

Alexandru Abagiu: „Ai stricat totul prin styling-ul pe care l-ai făcut. Ce ai căutat cu accente albe în cap când tot ce aveai în rest era auriu. Cu chestia aia te-ai dus în fetița care mesteca în ciulama.”

În timpul jurizării, Luiza a început să renunțe la piesele pe care jurații le-au criticat, așa cum a mai făcut și în alte ediții.

În acel moment, Jasmine și Alina au răbufnit. 

Citește și: Milena s-a pregătit să cunoască părinții iubitului. Până atunci, concurenta a obținut trei steluțe din partea juraților: „În seara asta ești un personaj”

Alina: „Ne-am plictisit și ne-am săturat de situația asta în care Luiza ajunge în față și rămâne cu nimic pe ea.(...) Simte nevoia să exagereze. Deja este convinsă că o să ajungă acolo și nu e nicio problemă, nu se potrivesc cerceii, îi dăm jos, nu se potrivește bluza, o dăm jos. Asta este problema pe care o avem legat de ea.”

Jasmine: „Ea nu acceptă o părere, nici din partea noastră, nici din partea juriului, din partea nimănui. La juriu doar scoate.”