În a 20-a ediție Bravo, ai stil 2023, Iris i-a introdus pe toți în povestea ei, după ce a dezvăluit că se duce la un concert alături de tatăl ei. Atunci când au fost rugate să vorbească despre ținută, concurentele de la Bravo, ai stil 2023 ar fi schimbat câteva elemente din ținuta lui Iris.

Citește și: Ținuta Luizei n-a fost deloc pe placul lui Iris! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a desființat fiecare articol vestimentar: „E jale”

Andreea: îmi place ținuta ta, însă aș fi adăugat o jachetă de piele. Îmi plac și ochelarii. Poate aș fi optat pentru alt material la pantaloni, ceva mai gros. În rest, eu nu aș schimba nimic.

Luiza: Mi-aș fi pus niște bocanci și să aibă o jachetă, una mai mare.

Iris i-a uimit pe toți! Cât au costat pantalonii pe care i-a purtat

Iris a fost lăudată în ediția din această seară de la Bravo, ai stil 2023. motiv pentru care a primit trei steluțe. Alexandru Abagiu i-a transmis că a adus în platou un look fresh, în timp ce Maurice Munteanu i-a lăudat accesorizarea. Atunci când a întrebat-o de unde și-a cumpărat pantalonii, Raluca Bădulescu a rămas uimită să afle că au costat doar 5 lei.

Citește și: Iris i-a impresionat pe jurați. Ținuta tinerei i-a dat gata pe cei trei: „Cel mai bun look din platou”

Alexandru Abagiu: Mie mi se pare un look fresh, care funcționează. Nu mă omor după ochelari, nu i-aș lua în calcul, dar un look care îți dă zveltă, acre funcționează pe tine.

Maurice Munteanu: Arată la cameră ce ai la gât.

Ai niște perle la bază și un lanț cu crucifix. Arată și inelele, te rog. E destul de greu să porți pantofi stiletto albi, tu i-ai pus foarte bine, accesorizarea e foarte bună. Combinația asta știu că poate pare o chestie minoră, dar mie mi se pare că închide foarte frumos un styling care mi se pare extrem de bine controlat. Bravo!

Raluca Bădulescu: Inclusiv piesele pe care le porți îți vin foarte bine.

Pantalonii, lungimea, geanta, toate sunt foarte bine gândite. Ținuta este foarte bună, Iris. Bravo, ai stil! De unse sunt jeanșii?

Iris: Din SH, cu 5 lei.

Raluca Bădulescu: Câât?! Tot Bravo, ai stil ai. Mamă, frumoși rău!