Iris de la Bravo, ai stil 2023 a deschis un subiect care a încins spiritele în platoul emisiunii! Ea a mărturisit că se consideră concurenta cu cele mai diversificate ținute de la Bravo, ai stil 2023, motiv pentru care intră în fiecare ediție liniștită.

Citește și: Iris i-a impresionat pe jurați. Ținuta tinerei i-a dat gata pe cei trei: „Cel mai bun look din platou”

Ilinca Vandici: Nu știu ce se întâmplă în cadrul competiției. Ai declarat până acum că ești singura concurentă care a prezentat cele mai coerente ținute în zona diferite. Tot tu ai spus că treaba asta îți convine foarte tare.

Iris: Eu tot am fost modestă, dar chiar pot să zic că am avut cele mai coerente styling-uri pe zone complet diferite.

Cred că toate ar trebui să acceseze mai multe zone stilistice, perioade din modă. Eu nu mă plâng că nu faceți, continuați așa fetelor. Mie îmi place așa, sunt mai liniștită. Acum sunt bine, sănătoasă pe psihic și nu simt pe nimeni în ceafă. Lor li se spune să experimenteze și am observat un pattern, că vin toate cu peruci.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu s-a putut abține după ce a auzit afirmația Andreei, motiv pentru care i-a remarcat faptul că și ea a venit la rândul

ei cu mai multe ținute din aceeași zonă stilistică.

Andreea: Ai zis că tu ai experimentat cel mai mult. Nu cred că am experimentat doar cu perucă, asta nu înseamnă că a fost singurul lucru. Și tu ai mai accesat aceeași zonă.

Iris, despre comportamentul Andreei: „Simt constant să am mereu o pauză de la dialogul cu ea”

Iris a declarat în platoul Bravo, ai stil 2023 că de multe ori îi este greu să poarte conversații cu Andreea. Ea este de părere că Andreea încearcă mult prea mult să nu supere publicul, motiv pentru care nu își arată vulnerabilitatea.

Iris: Eu am întrebat-o cu argumente solide după ce juriul a spus că am accesat aceeași zonă. A dat-o la întors.

Eu când port un dialog cu Andreea n-am simțit în viața mea că am fost pusă într-un context în care trebuie să mă justific atât. Eu simt constant să am mereu o pauză de la dialogul cu ea și să mă adresez publicului. Tu ești foarte politically corect în tot ceea ce faci, Andreea, doar că mă zgârii pe creier, vreau să văd un zvâc, ceva uman. Vreau să te văd vulnerabilă.

Andreea: Sunt foarte umană, crede-mă, dar sunt în felul meu.