Ținuta Luizei a stârnit multe reacții din partea concurentelor! Iris de la Bravo, ai stil 2023 a avut cele mai multe de spus despre piesele vestimentare alese de colega ei de platou. Ea i-a spus în față că i se pare un outfit prost și demodat, pe care l-a comparat o cu o ținută de mers la nuntă, însă la o nuntă de la țară.

Citește și: Iris i-a impresionat pe jurați. Ținuta tinerei i-a dat gata pe cei trei: „Cel mai bun look din platou”

Iris: Luiza, părea ieri că se întâmplă ceva și azi e jale. E ceva de nuntă de pe la sate, nu că ar fi ceva rău pe la sate, dar pe sate uitate de lume, fără acces la internet.

E ceva foarte rău, cu aplicațiile, cu pene. Pantalonul poți să îl păstrezi. Tu îmi ești dragă, dar ținuta e ceva...

Luiza: Nu credeam că Iris ar purta așa ceva, nu pare deloc genul ei. Nu mă deranjează, nu e stilul ei. Oricum de la ea nu mă așteptam să îi placă ținuta, pentru că nu e în direcția ei deloc.

Luiza consideră că Iris se crede superioară tuturor concurentelor: „Și-a luat aer de superioritate”

Luiza nu a rămas indiferentă în urma afirmațiilor făcute de Iris. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că Iris s-a schimbat față de cum era la începutul competiției. Luiza a mărturisit la testimoniale că a observat la ea un „aer de superioritate”, în special după ce a ajuns în topul clasamentului.

Luiza: Iris face afirmații răutăcioase. Mi se pare că de când a fost pe primul loc și-a luat statutul ăsta de superioritate și asta nu mi se pare ok. A spus că ea a făcut cele mai bune styling-uri. Mi se pare că și-a luat un aer de superioritate. E puțin diferită față de cum era înainte, așa o simt eu.

Citește și: Luiza i-a scos din minți pe jurați. Cei trei s-au enervat când au văzut cum s-a prezentat concurenta: „Am senzația că ne iei la mișto”

Nici celelalte concurente nu au avut reacții pozitive în ceea ce privește ținuta Luizei. Beatrice a rămas surprinsă că salopeta pe care Luiza a purtat-o este cumpărată dintr-un magazin și nu făcută la comandă.

Beatrice: Este cumpărată ținuta aceasta sau este făcută de cineva? Nu înțeleg de ce s-ar gândi cineva să facă asta.

Iris: Ai păstrat bonul Luiza, da? Să îi dai retur!