Luiza, din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Concurenta încearcă să își împartă timpul între pregătirile pentru emisiune, filmări și discuții cu susținătorii.

Acest lucru a fost observat și de celelalte competitoare. În timp ce unele nu au avut nicio problemă cu acest lucru, se pare că Alina nu a văzut tocmai cu ochi buni faptul că Luiza petrece mai mult timp în mediul online.

Luiza, din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Alina, deranjată de acest lucru? „Ai spus tu, că mult și prost vorbește”

După ce Iris a dezvăluit că Luiza și Andreea sunt cele mai active concurente pe rețelele de socializare, Ilinca Vandici a întrebat-o pe Alina  dacă crede în continuare, așa cum a spus în gală, că Luiza nu vorbește mereu cu rost.

Alina a mărturisit însă că nu a vrut să o jignească pe Luiza, ci că a fost doar o exprimare nepotrivită.

Ilinca Vandici: „Am înțeles că ești foarte activă pe rețelele de socializare.”

Luiza: „Mi-ar plăcea mai mult.”

Ilinca Vandici: „Cine e cea mai activă concurentă pe rețelele de socializare?”

Luiza: „Nici nu știu, depinde de zi.”

Iris: „Cred că știm toate: Andreea și Luiza.”

Citește și: Alina a izbucnit în râs când a văzut-o pe Luiza îmbrăcată așa! Replici acide între cele două concurente: „Mi se pare ceva ieftin din toate punctele de vedere”

Ilinca Vandici: „Alina, la gală ai spus că Luiza este peste tot, pe toate grupurile.”

Alina: „În grupurile în care am fost și eu adăugată am văzut că fetele sunt foarte active. Socializează, interacționează cu fanii foarte mult. Lucru de apreciat.”

Ilinca Vandici: „Bine, dar vorbește și prost?”

Alina: „Nu. Sinceră să fiu, nici măcar n-am intrat să citesc despre ce vorbesc.”

Ilinca Vandici: „Păi așa ai spus tu, că mult și prost vorbește și în emisiune vine slab pregătită.”

Alina: „Nu cred că am spus mult și prost. Îmi cer scuze dacă am spus asta. Mult da, dar prost nu.”

„S-a băgat în tot feluri de grupuri. Din păcate nu pot să stau să intru pe tot felul de grupuri, să vorbesc mult și prost.

Am văzut că ea asta face”, a spus Alina în cadrul unui testimonial, după cea mai recentă ediție concept.

Luiza a obținut două steluțe cu cea mai recentă ținută a sa

Chiar dacă outfit-ul pe care l-a prezentat Luiza nu a fost pe placul Ralucăi Bădulescu, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au fost plăcut surprinși atât de look-ul total, cât și de noua imagine a tinerei aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Alexandru Abagiu: „Tu ai drumul tău în această emisiune. Îmi place cum îți stă blondă, îmi place adaptarea perucii pe capul tău. Aș fi mers și eu cu bretonul puțin mai mult, ca să acopăr de tot sprâncenele, sau ca să le văd.”

Raluca Bădulescu: „Te sfătuiesc să te tunzi așa. Îți stă foarte bine culoarea. Pantalonii sunt foarte urâți. Când vă alegeți ținute din piele artificială, ori este de calitate, ori arată a mușama care se pune la țară pe masa de la bucătărie. Au și crețurile alea, ceva rău.”

Citește și: Luiza le-a scos din minți pe celelalte concurente! Tinerele au răbufnit în timpul jurizării: „Ne-am plictisit și ne-am săturat”

Maurice Munteanu: „Tunde-te așa și vopsește-te că îți stă super blond. Mie îmi plac papucii, mie îmi place ținuta, are ceva trash. Mie îmi place.”

Luiza a reușit să obțină două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu.