Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” într-o ținută roz. Concurenta a ales ca în ediția din această zi să poarte o ținută extrem de colorată.

Îmbrăcată în piese vestimentare roz, aceasta a reușit să îi cucerească pe jurați.

Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” într-o ținută roz. Outfit-ul tinerei nu a dat-o pe spate pe Constanția: „Mi-ar fi plăcut să nu se vadă pielea”

Ilinca Vandici i-a propus Constanției să comenteze ținuta Milenei. Chiar dacă concurentei nu i-a displăcut look-ul competitoarei sale, aceasta a avut unele lucruri de obiectat cu privire la el.

Citește și: Luiza a răbufnit după jurizarea Carinei! Replici dure între cele două concurente: „Calmează-te! Ești foarte recalcitrantă”

„Mi-ar fi plăcut să duci ținuta într-o zonă mai imprevizibilă. Ochelarii bănuiesc că i-ai luat cu acel sclipici să se asorteze cu geanta.

Mi-ar fi plăcut să nu se vadă pielea”
, a spus Constanția.

Milena a primit trei steluțe din partea juraților

Milena a reușit să îi surprindă plăcut pe jurați. Tânăra concurentă a reușit să contureze un look care i-a impresionat plăcut pe cei trei specialiști, chiar dacă ținuta nu a fost una foarte complexă.

În final, toți cei trei jurați i-au acordat Milenei câte o steluță.

Alexandru Abagiu: „Nu știu ce să zic despre povestea ta cu mai multe nuanțe de roz. Dacă tot căutai un look monocromatic, îl distribuiai corect în peisaj. Îmi place că mânecile sunt puțin oversize, asta mi se pare un detaliu interesant. Îmi place zona de prindere în talie, iar pe partea de beauty îmi place foarte mult partea asta cu ochelarii.”

Citește și: Milena de la Bravo, ai stil 2023, primele declarații după ce a ajuns pe primul loc în clasament: „E foarte greu să recuperezi”. Câte steluțe a luat în această seară

Raluca Bădulescu: „Aș fi putut să spun că ai făcut o ținută plictisitoare, dacă ar fi fost cu orice altă culoare, ar fi fost o cămașă și o fustă, deși fusta are un decupaj pe care tu îl pui bine în evidență.

Singurul lucru, în realitate nu combinație materiale naturale cu satin, cristale.”

Maurice Munteanu: „Nu mă omor neapărat după styling, deja devine rețetă. Dar ce mă interesează este că e pus bine în compoziție.”