Raluca Bădulescu nu s-a abținut când a văzut urechile lui Iris. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a ales să adopte un look inedit.

Tânăra a intrat în platoul „Bravo, ai stil!” cu un look desprins chiar din cărțile de basme.

Raluca Bădulescu nu s-a abținut când a văzut urechile lui Iris. Jurata „i-a furat” accesoriile concurentei: „Merg la petrecere cu ele”

Raluca Bădulescu a fost extrem de încântată de urechile de elf cu care tânăra concurentă a accesorizat outfit-ul. Astfel, jurata nu a stat mult pe gânduri și a decis să îi ceară lui Iris să i le împrumute.

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a început să plângă în fața juraților! A fost acuzată din nou că lucrează cu stilist: „Oprește-te! Tu trebuie doar să asculți”

„Vreau să-mi pun și eu o ureche de aia la pauză. Eu nu vreau să jurizez. Dă urechile astea, să merg la petrecere cu ele”, a spus jurata de la „Bravo, ai stil!”

Ținuta lui Iris, atât pe placul concurentelor, cât și a juraților: „Un styling reușit”

Outfit-ul de poveste pe care l-a adus Iris în platoul „Bravo, ai stil!” a fost atât pe placul celor trei jurați, cât și a celorlalte concurente.

Tânăra a reușit să îi impresioneze pe aceștia cu look-ul pe care l-a propus aceasta și a obținut trei steluțe din partea lor, mulțumită pieselor vestimentare pe care le-a ales.

Citește și: Diana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Care au fost primele reacții ale fetelor: „O văd în stilul Carinei”

„Sincer îți spun, nu cred că erau necesare urechile pentru că accesoriul duce în zona asta de elf.

Zona de top, acest tip de za metalică, duce spre zona de armură, de fluiditate metalică, îmi place. Mi se pare că funcționează foarte bine cu pielea ta, cu părul tău”, a spus Alexandru Abagiu.

„Mie mișcarea cu urechile mi se pare foarte simpatică, cu mențiunea că aș fi făcut un blush extrem de roz. Este o ținută prin care putem obține acel glam actual, o alternativă pentru o ținută de club”,

a completat Maurice Munteanu.