Diana a fost marea surpriză a acestei seri! Noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023 a intrat cu zâmbetul pe buze în ediția de luni, 1 mai 2023. Tânăra de 25 de ani a dezvăluit că și-a dorit de ani e zile să participe la Bravo, ai stil 2023, iar acum este momentul potrivit. Familia concurentei nu a știut că va fi concurentă în cel mai urmărit show de modă din România.

Diana: De la primul sezon am vrut să vin, însă am simțit că nu este pentru mine. Am zis că acum e lansa mea și așa a fost. Mamei i-am spus, chiar în noaptea de Înviere. În prezent sunt model, dar am lucrat până de curând în Parlamentul României. Acum fac ceea ce îmi doresc. Cred că sunt pregătită pentru competiție.

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023 au primit-o cu brațele deschise pe Diana, însă așteaptă să o cunoască mult mai bine. Beatrice este de părere că Diana este pe stilul Carinei, motiv pentru care nu s-ar mira dacă are o latură mult mai vulcanică.

Diana: Cred că o să el ajung din urmă. Cu siguranță.

Andreea: Dacă o să îmi facă sau nu competiție rămâne de văzut. Ea trebuie să demonstreze asta. Nu pot să îi spun eu.

Citește și: Carina, copleșită de emoții în gala Bravo, ai stil 2023! Concurenta a spus tot ce are pe suflet: „Oamenii se leagă de orice la mine”

Beatrice: O văd în stilul Carinei, pe poziții, dar gata să te muște.

Nu știi când te mușcă, dar te mușcă.

Carina: Drăguță noua concurentă, îmi place de ea. Vreau să o și cunosc, să văd ce personalitate are.

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților

În prima ei ediție de la Bravo, ai stil 2023, cei trei jurații i-au oferit concurentei trei steluțe! Ei au dezvăluit că o văd drept o concurentă cu un potențial mare pentru această emisiune și s-a prezentat exemplar pentru

prima ei apariție în show.

Maurice Munteanu: Ești o concurentă ofertantă. Diana, tu ești femeie de inel, trebuia să fie mai mare.

Alexandru Abagiu: Te ajută mult izul ăsta de anii '70, hippie. Nu mi se pare că funcționează foarte bine cipilica din cap. Practic zona deschisă a părului tău se întâmplă în partea de jos, iar acolo este zona de păr închis și îți dă un aspect posomorât.

Raluca Bădulescu: Mi se pare că ai puțin emoții. Vei fi o concurentă foarte puternică. Uite cum stau fetele în spate cuminți. Se vede că ai emoții, dar le ascunzi foarte bine. În mod normal, fiind prima intrare, nu ne aruncăm pe tine ca leii, dar îți spun sincer, pentru prima intrare în competiție, te prezinți excepțional.