Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a luat mai multe lecții de defilare de la colegele ei înainte să urce pe scenă. În a patra gală a emisiunii, cu tematica „femme fatale”, concurenta și-a făcut apariția cu o ținută care a primit aprecieri din partea juraților.

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Luiza: Defilarea i-a ieșit mai bine decât în alte dăți. Alina defilează foarte bine și are și atitudine.

Sorina: Mie îmi place corsetul tu foarte mult. Nu îmi plac aplicațiile pe care le ai pe bretele. Aș fi văzut la această ținută un wet look.

Ce note a obținut Constanția în a patra gală Bravo, ai stil 2023: „Dramatismul tău îmi place”

Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a primit două note de patru din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu, în timp ce Maurice Munteanu i-a oferit nota trei. Jurații au fost de părere că stylingul Constanției a avut multe lipsuri, însă atitudinea ei a fost exact în temă și face progrese stilistice.

Maurice Munteanu: Tu ești în continuare pe șine, ești pe drumul tău.

Știi ce ai de făcut, nu te lași perturbată. Îmi place că te-ai legat la gât, îți vine bine în negru. Nu mă omor nici eu după aceste aripi, dar dramatismul tău îmi place, ai ceva din Tora Vasilescu.

Alexandru Abagiu: Mi se pare că la partea de beauty ai exagerat puțin. Aș fi renunțat la voaletă și la cercei.

Îmi place povestea cu floarea naturală.

Raluca Bădulescu: Ținutele pe acre le-ați prezentat în această gală nu sunt grozave, ca ținute în sine. Ce am văzut în această gală este mare parte din personalitatea voastră. Conceptul de „femme fatale” nu se regăsește atât de mult în ținutele pe care le prezentați cât în atitudinea pe care ați adus-o în fața noastră.

Alexandru Abagiu: A scârțâit în destul de multe locuri în ceea ce privește styling-ul.