Alina de la Bravo, ai stil 2023 și-a spus părerea sinceră despre Constanția! Totul a început după ce Constanția și-a spus de mai multe ori părerea despre ținutele Alinei și i-a dat sfaturi. Nemulțumită de modul în care colega ei a reacționat, Constanția i-a transmis Alinei că ar trebui să învețe să accepte criticile.

Citește și: Constanția a devenit doamna Munteanu. Concurenta s-a inspirat chiar de la jurat când a realizat ținuta: „Nu aș spune că este un look copiat”

Constanția: Alina s-a simțit foarte atacată în momentul în care i-am zis că are o rochie foarte simplă în gală. Indiferent dacă suntem pe primul sau ultimul loc, toate avem dreptul să ne spunem cu părerea. Trebuie să înveți să accepți și părerile noastre.

Alina: Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea. N-are legătură cu rochia de la gală, are legătură cu tot ce s-a întâmplat de la gală și alte comentarii pe care le-ai făcut.

Nu consider că ești în măsură. Îți accept părerea, dar asta nu înseamnă că iau în calcul ce îmi sugerezi tu ce fac.

Alina de la Bravo, ai stil 2023, despre părerile Constanției în materie de modă: „E ultima de la care aș accepta”

Iris a fost rugată să comenteze situația dintre Alina și Constanția, având în vedere că a fost de față în culise.

Ea este de părere că Alina nu acceptă critici din partea Constanției deoarece nu se regăsește în propunerile ei stilistice. Alina de la Bravo, ai stil 2023 a recunoscut că ultima persoană de la acre și-ar dori să primească sfaturi este Constanția, care îi face tot mai des remarci.

Iris: Eu o înțeleg perfect pe Alina. Cred că ar accepta de la toate din platou o părere, mai puțin de la Constanția.

Nu se regăsește din niciun punct de vedere cu styling-urile pe care Constanția le propune. Din punctul Alinei de vedere, Constanția e ultima dintre noi pe styling.

Alina: Nu neapărat ultima pe styling, e ultima de la care aș accepta să iau ceva în considerare.

Iris: Constanția a venit cu multe lucruri prăfuite, ponosite, dar am înțeles intenția, mie îmi place.