Ținuta Alinei, apreciată de jurați. Concurenta a ales să poarte un costum reinterpretat, care a atras atât atenția concurentelor, cât și a juraților.

Ținuta Alinei, apreciată de jurați. Totuși, Constanția nu a fost impresionată: „Încerc să procesez informația”

Alina a pășit încrezătoare în platoul emisiunii de fashion. Tânăra nu a fost însă pe placul Constanției, care a considerat că Alina nu iese din zona stilistică care a consacrat-o.

Constanția: „Îți vine bine costumul, cămașa. Te-am tot văzut la cămașă, la costum, în zona ta.”

Alina: „Când m-ai văzut la costum? Te rog. Cred că n-am mai avut două piese asemănătoare, din același material și model de...”

Citește și: Luiza i-a scos din minți pe jurați. Cei trei s-au enervat când au văzut cum s-a prezentat concurenta: „Am senzația că ne iei la mișto”

Constanția: „Ai fost cu o cămașă și pantaloni de costum.”

Alina: „Cu perle la gât, cu pantofi din altă zonă. Înțeleg că pantaloni și chestii purtăm toate.”

Constanția: „Mie îmi inspiri aceeași zonă. Cum am fost eu până acum în vintage, să te duci și tu în zona vintage. Ca un sfat, nu trebuie să te uiți urât la mine.”

Alina: „Nu, nu, încerc să procesez informația. Nu am acum un răspuns, promit că ți-l dau mai târziu.”

Alina a primit trei steluțe din partea juraților: „Vreau să scoți flăcări pe nări”

Jurații au fost plăcut surprinși de ținuta pe care a prezentat-o Alina. Chiar dacă cei trei specialiști au avut mici obiecții în ceea ce privește look-ul propus de make-up artist, aceștia au punctat plusurile outfit-ului.

Maurice Munteanu: „Nu aș vrea să spun că sunt de acord cu Constanția, eu am o altă problemă, tu trebuie să faci în așa fel încât să apeși pe butoanele potrivite pentru tine. Nu-mi displace ce ai făcut, deși geanta este foarte urâtă, sper că n-o s-o porți în viața de zi cu zi. Există la cel mai cunoscut magazin mass market, chiar în vitrină l-am văzut, un corset inspirat de un trench, bej.

Mi-aș fi luat acel corset, mi-aș fi pus pe sub o maletă nude.”

Citește și: Iris și Carina vor să ia atitudine, după ce au fost deranjate de comentariile negative din mediul online. Alina nu este însă de acord cu acestea: „Eu par cea mai rea, cea mai înțepată”

Raluca Bădulescu: „Eu de la tine vreau să fii mult mai sigură pe tine.

Ești foarte bună, ești puternică, ai foarte multe atuuri. Vreau să scoți flăcări pe nări. Ținuta îmi place.”

Alexandru Abagiu: „Mie mi se pare că ai un aer corporatist și n-o spun deloc peiorativ. Mi se pare că e tipul ăla de ținută pe care o folosește o fată la birou când vrea să facă și altceva.”

Alina a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților și a încheiat ediția cu numărul 18 din noul sezon „Bravo, ai stil!” cu zâmbetul pe buze.