Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a venit în ediția de joi seara, 27 aprilie 2023, cu o ținută care a obținut trei steluțe!  În ultimele ediții, concurenta a început să îi uimească tot mai des pe cei trei membri ai juriului. Concurenta a stârnit mai multe păreri și între colegele ei de platou. Milena și Alina au fost nominalizate de către Ilinca Vandici să își dea cu părerea despre ținuta colegei lor. 

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Milena: Îmi place geanta, îmi plac ochelarii. Mi-ar fi plăcut tot în afara de bluză. Este o ținută ok și poate aș fi luat niște sandale.

Alina: Îmi place foarte mult zona capului. Îmi place bluza, îmi place fustița, nu îmi place geanta. Probabil aș fi ales o bustieră dedesubt, nu un sutien tot transparent.

Cum au reacționat jurații ând au văzut ținuta Constanției: „Un look impecabil în seara asta”

Alexandru Abagiu a comparat-o pe Constanția cu Wednesday, celebrul personaj care a cucerit întreaga lume.

Make-up artistul i-a oferit concurentei mai multe sfaturi cu privire la modul în care ar fi putut să după întreaga ținută la un alt nivel, doar prin intermediul unor accesorii. Constanția de la Bravo, ai stil 2023 a obținut trei steluțe din partea juraților.

Alexandru Abagiu: Ai ceva din Domnul Goe, din Wednesday. Culoarea genunchilor, un lucru extrem de important la o femeie, încercați să folosiți acolo puțin de corector sau fond de ten.

Mi-ar fi plăcut ca acest look să fie accesorizat mult mai mult, dar nu cu bijuterii, cu tatuaje frumoase.

Maurice Munteanu: Styling-ul are ceva imposibil de posibil. Gulerul, ochelarii, părul, faptul că tu ai ceva de America profundă, a anilor '50.

Raluca Bădulescu: Geanta este urâtă, pantofii nu sunt ceea ce sunt. Forma genții în combinație cu toate elementele au conturat un look impecabil în seara asta.