Iris de la Bravo, ai stil 2023 a intrat în vizorul Ralucăi Bădulescu, după ce jurata a observat că tânăra încearcă să se impună în fața celorlalte concurente. Raluca Bădulescu a fost directă cu Iris, căreia i-a transmis că imită multe gesturi ale juraților. Vedeta a observat că Iris încearcă să iasă tot mai mult în evidență și să pară diferită față de celelalte concurente, iar de multe ori se comportă de parcă le-ar fi superioară.

Citește și: Ținuta Luizei n-a fost deloc pe placul lui Iris! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a desființat fiecare articol vestimentar: „E jale”

Raluca Bădulescu: Tu te-ai cam urcat în copac. În primul rând, cred că tu de felul tău consideri că ești extrem de cool, defilând pe piese rock, disprețuiești cumva piesa pe care a intrat concurenta Diana.

Ai un comportament destul de mimetic. Imiți foarte multe din vorbele pe care le auzi în jurul tău, preiei foarte multe din gesturi, din discuții. Vrei să fii neapărat o tipă extrem de interesantă, extrem de diferită față de celelalte și prin felul în care te îmbraci, muzica pe care o asculți.

Vrei să te impui ca șefă în fața celorlalte. Ținuta pe care o ai, de exemplu, nu îmi place deloc.

Nici mesajele pe care le transmiți de multe ori nu îmi plac, feminismul ăsta împins la extrem. Tu ești o tipă fascinantă, ceea ce este extraordinar, pentru că asta ne dorim. Am văzut atâtea fațete ale tale, vreau să te văd pe tine. Ești pe drumul cel bun, ești ofertantă, ești originală, ești specială.

Iris, cu lacrimi în ochi la Bravo, ai stil 2023: „Cred că se preface pe cameră” 

Iris a ascultat cuvintele Ralucăi Bădulescu cu lacrimi în ochi, însă a reușit să le stăpânească cât timp s-a aflat la jurizare. În ceea ce privește ținuta, concurenta nu a primit nicio steluță.

Citește și: Iris a încins platoul Bravo, ai stil 2023 cu dansul ei! Concurentele nu au fost la fel de impresionate de look-ul ei: „O ținută prea banală”

Alexandru Abagiu: Îmi place printul de pe fustă. Îmi plac sandalele, dar nu sunt înnebunit după aplicațiile cu trandafiri din zona respectivă. Toate astea converg cumva către fața ta, care este spectaculoasă astăzi. Îmi place că ai folosit magenta pe post de eyeliner, funcționează foarte bine pe principiul complementarității cromatice cu nuanța de verde a ochilor tăi.

Maurice Munteanu: Culoarea nu funcționează deloc.

Este o ținută mult prea basic! Cromatica asta nu funcționează deloc, din nicio poziție, din niciun scenariu stilistic, sper că știi asta.

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a declarat la testimoniale că ținuta lui Iris nu a fost una greșită în totalitate, însă a fost de acord cu remarca făcută de Raluca Bădulescu.

Beatrice: Nu mi s-a părut o ținută dezastruoasă, dar mi-a plăcut remarca pe acre a făcut-o Raluca. Iris, de foarte multe gale încoace, a avut foarte multe de adăugat. Are tendința de a mă ataca la testimoniale. În culise ne înțelegem foarte bine, dar la testimonial când am o ținută bună și nu are ce să comenteze zice că e ieftină. Cred că se preface pe cameră, că nu este un om rău, dar pe cameră vrea să pară acest guru al modei.