Alina de la „Bravo, ai stil” 2023 s-a prezentat în această seară cu o ținută apreciată de jurați, însă și de concurente. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, Alina a primit complimente pentru ținuta cu accente masculine cu care s-a prezentat în platou.

Milena: Alina, îmi place mult modul în care ți-ai ridicat lenjeria deasupra curelei.

Alina: Sunt niște pantaloni scurți.

Milena: Aș fi optat ca ciorapii să fie un pic mai jos, să nu îți taie piciorul.

Iris: Din punctul meu de vedere este cea mai bună ținută din platou. Îmi place foarte mult cureaua. Îmi dia vibe de Michael Jackson. Te găsesc sexy, te găsesc fresh.

Alina de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților: „Faci progrese foarte mari”

Ținuta Alinei a fost apreciată și de jurații de la Bravo, ai stil 2023, care i-au oferit trei steluțe. Raluca Bădulescu a apreciat-o pentru faptul că face progrese stilistice și este o diferență mare față de modul cum a debutat în emisiune.

Maurice Munteanu a sfătuit-o că ar fi trebuit să renunțe la cureaua maro din ținută.

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Alexandru Abagiu: Și mie îmi dai vibes de Michael Jackson.

Te prinde foarte bine. De fiecare dată când optăm pentru breton păstrăm pleoapa mobilă cât se poate de liberă, lucru pe care tu l-ai făcut. Pentru că e foarte fresh look-ul, pe buze mi-ar fi plăcut să fiu un gloss.

Maurice Munteanu: Nu pot să zic că mă zăpăcește această ținută. Cureaua aia maro e pusă ca nuca în perete. De ce a apărut o curea maro? Acel maro chiar nu are nicio legătură.

Dacă ai fi avut doar cureaua maro pusă în evidență pe un styling negru, ea ar fi avut o justificare cromatică.

Raluca Bădulescu: Faci progrese foarte mari. Ceea ce faci, Alina, este foarte bine. Este o imagine foarte nouă față de modul cum ai debutat în emisiune. Ai făcut schimbări, iar acestea vin pe parcurs. Natural se vede că faceți progrese.