Alina de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi în a patra gală a emisiunii! Concurenta a fost rugată să își spună părerea despre ținuta Luizei, însă comentariul a tras atenția juraților. Alina i-a spus Luizei că nu ar purta rochia pe care a ales-o, moment în care Maurice Munteanu a întrerupt-o și i-a spus că acesta nu este un argument.

Alina: Îmi place foarte mult, dar nu aș putea să port.

Pentru mine e foarte transparentă.

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Maurice Munteanu: Alina, vă spun asta de 8 sezoane. Nu este vorba despre ce ați purta da, dacă tu ai purta, dacă Milena ar purta, dacă verișoara ta ar purta, daca verișoara sau soțul ar purta.

Trebuie să analizați ținuta concurentei, pe ea, pentru că ea o poartă, nu o porți tu. Asta cu „nu aș purta” nu e un argument.

Alina: Am mai discutat lucrul ăsta. Ne-a întrebat Ilinca și dacă am purta.

Maurice Munteanu: Asta e altceva dacă vă întreabă Ilinca. Tu când analizezi ținuta concurentei trebuie să ne spui dacă îți place stylingul.

Alina: Nu îmi place, pentru că e foarte transparentă.

Maurice Munteanu: Deci o găsești vulgară sau cum?

Alina: Nu, doar zona de bust. Îmi place zona de sus.

Rauca Bădulescu: Alina, rochia cum ai fi vrut tu să fie?

Alina: Mie îmi place foarte mult rochia, asta încerc să zic, doar că e prea transparentă pentru gusturile mele.

Raluca Bădulescu: Eu mor când le văd cu concurente, toate având 20 și ceva de ani, că revenim al discuția că hainele sunt prea scurte, prea transparente. Dacă nu aici, unde? Alina, dar s-a întâmplat ceva? Mi se pare că ești supărată.

Alina: Chiar nu pot...

Alina a părăsit platoul Bravo, ai stil 2023 în lacrimi: „M-am pierdut cu totul”

Alina a izbucnit în lacrimi după comentariile făcute de jurați, dar în special de Maurice Munteanu. În timp ce filmările continuau, concurenta a ieșit în afara studioului și a dezvăluit că simte că nu mai face față competiției.

Ea a mărturisit că este afectată de comentariile pe care le primește, în special cele făcute de jurați.

Alina: Pur și simplu nu mai știu cum să fiu în emisiunea asta. M-am pierdut cu totul. Dacă sunt așa, de ce sunt așa, de ce spun așa? N-are legătură cu stilul, nu are legătură cu nimic, are legătură cu mine ca și om. Nu mai pot, asta e problema. Mă abțin foarte mult să nu comentez, pentru că nu e corect. Ce se întâmplă în gală pe mine mă distruge psihic. Nu am vrut să o spun cu voce tare, dar pur și simplu nu mai vreau să fiu aici. Tot timpul iese o remarcă personală despre mine ca om, care pe mine mă afectează foarte mult. Nu mă definește, dar mă afectează. În fiecare gală iese un comentariu despre Alina. Îi respect părerea. Maurice este un om pe care l-am apreciat și îl apreciez extrem de multe, de asta își pune amprenta atât de mult pe mine.

Andreea de la Bravo, ai stil 2023 este de părere că s-a produs o schimbare în comportamentul Alinei după ce concurenta a plâns în emisiunea din cauza urmăritorilor de pe Instagram.

Andreea: Eu am observat la Alina că s-a schimbat ceva de la faza cu urmăritorii. O competiție nu e ceva ușor. Eu consider că în această competiție doar fetele care au spirit de învingător.