Ținuta Alinei de la Bravo, ai stil 2023 a ridicat semne de întrebare în rândul juraților. În ediția de joi seara, 27 aprilie 2023, concurenta a făcut mai multe combinații stilistice care au atras atenția membrilor de la masa juriului. Maurice Munteanu a remarcat faptul că cizmele pe care Alina le-a ales pentru rochia pe care a purtat-o sunt o alegere neobișnuită în comparație cu stilul ei de până acum.

Maurice Munteanu: Putem să vedem frumoasele ciocate și din profil? Foarte frumoase. Sunt apreciate și le cumpără și Sorina, Tanți. E foarte straniu cum cineva care merge așa într-un styling edgy, foarte alternativ, foarte actual, se poate gândi la aceste ciocate. Eu aș spune că e straniu.

Alina de la Bravo, ai stil 2023, prima oară în emisiune cu o ținută de designer

Chiar dacă nu este acuzată că ar fi primit ajutor din partea unor stiliști, ținuta Alinei din această seară a ridicat suspiciuni. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a declarat că este pentru prima dată când vine în emisiune cu o ținută de designer, motiv pentru care ar putea părea ceva diferit la ea.

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Alina: Vreau să spun ceva, sinceră să fiu m-am simțit, pentru că pentru prima dată în emisiunea asta port o ținută de designer. Aseară mi-a dat-o în parcare, ciocatele mi-a dat-o Alina, așa cum am menționat la începutul emisiunii, fetele care au acest brand îmi sunt apropiate. Desginerul mi-a dat 5 articole și eu am făcut asta.

Maurice Munteanu: Nu sunt foarte sigur că decupajele astea și toată estetica rochiei se potrivește cu ciocatele.

Alexandru Abagiu: Mie îmi place că ți-ai udat părul, pentru că funcționează pentru povestea pe care ai spus-o acum. Ce mi se pare mai ciudat este mesajul ăsta de poveste, muzica pe care ai dat-o și look-ul pe care îl ai acum.

Raluca Bădulescu: Piesa de rezistență sunt aceste cizmele, le voi achiziționa și eu, îmi place la nebunie.

Îmi place brandul oricum. Ciocatele sunt foarte frumoase, le-ai integrat foarte bine în styling. Eu te cred că ți-a adus aseară băiatul în parcare rochia.

Alina de la Bravo, ai stil 2023 a mărturisit că poate dovedi faptul că a primit rochia de la un designer. Concurenta a primit trei steluțe din partea juraților.

Alina: Pot să îi spun și numele băiatului, aduc telefonul și vă arăt conversația.

Mi-a scris săptămâna trecută.

Raluca Bădulescu: Nu te bănui că ți-a făcut altcineva ținuta, foarte bine că ați apelat la designeri. Trebuia măcar tușă personală o geantă.