Milena i-a făcut pe jurați să intre la bănuieli. După ce s-a aflat pe ultimul loc în clasament, Milena s-a decis să că nu mai vrea să se găsească în aceeași poziție.

Prin urmare, aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a început să prezinte ținute mai complexe, care nu au trecut neobservate.

Milena i-a făcut pe jurați să intre la bănuieli. Totul a pornit de la geaca pe care a purtat-o tânăra: „Este a mea”

Milena a ales că în ediția din 4 mai să poarte chiar geaca pe care a purtat-o Raluca Bădulescu cu mai mult timp în urmă.

Jurata a recunoscut imediat că jacheta cu care a intrat Milena în platou a fost a ei și s-a ridicat de la masa juraților pentru a le arăta tuturor detaliile. Concurenta a recunoscut că s-a chinuit foarte mult să facă rost de această piesă vestimentară.

Raluca Bădulescu: „Geaca este a mea, am purtat-o acum câteva sezoane. Cum ai intrat în posesia ei, Milena?”

Milena: „De la prietenul meu(...) El are un prieten. Eu i-am arătat saboții și am zis că vreau neapărat o geacă aurie și de unde să fac rost. Ești(n.red. Raluca Bădulescu) un model pentru mine și am vrut să recreez look-ul pe care tu îl aduci mereu.”

Alexandru Abagiu: „Tocmai ne-ai spus că ceri sfaturi de styling?”

Citește și: Constanția de la „Bravo, ai stil” 2023 a dat pe spate jurații! Alexandru Abagiu: „Ai ceva din Wednesday”

Milena: „Nu am cerut sfaturi de styling. I-am spus exact ceea ce vreau.”

Alexandru Abagiu: „Păi asta înseamnă un stilist.

Îi spui ce vrei și stilistul îți procură.”

Milena: „Nu, eu am spus pur și simplu că nu știu unde să găsesc și de unde să cumpăr această geacă de piele. Am vrut să o duc în zona de glam rock.”

Jurații au început să aibă dubii asupra Milenei: „Minciuna are picioare scurte”

În urma evoluției surprinzătoare a Milenei, din punct de vedere stilistic, jurații au început să aibă anumite suspiciuni cu privire la un posibil ajutor pe care l-ar primi tânăra.

Milena s-a apărat însă în fața specialiștilor și a argumentat faptul că își realizează singură look-urile.

Maurice  Munteanu: „O să ne apropiem cu pași ușori de posibilitatea unui stilist.

Aici planează totuși niște situații. Având în vedere că matale, de-a lungul timpului, nu mergeai neapărat către niște styling-uri compuse și acum, brusc, apar niște styling-uri mai compuse, mă refer la ultimele tale apariții, e totuși interesant și poate ar trebui explicat de ce sau cum s-a întâmplat acest lucru.”

Milena: „Eu la început mi-am dorit să port creațiile studenților de la UNArte. Am văzut că eu am picat pe ideea că eu nu știam să mă îmbrac. Mi-aș dori la un moment dat să am cursuri...”

Citește și: Milena de la Bravo, ai stil 2023 s-a îndrăgostit? A făcut anunțul despre bărbatul misterios chiar în gală: „Datorită Ralucăi am reușit”

Alexandru Abagiu: „În general, așa cum s-a văzut deja, minciuna are picioare scurte. Este un look foarte bine construit. Acest tip de auriu este foarte rar și e super greu de găsit. Te felicit pentru smoky eyes.”

Raluca Bădulescu: „Îți dai seama Milena, eu acum ce pot să zic atât timp cât este o ținută so me. Adică mai apropiat de mine nu poate să fie nimic. În primul rând jacheta pe care o porți. A fost făcută pentru mine. Îmi place cum ai asortat, că te-ai gândit la animal print, inclusiv că te-ai gândit să accesorizezi cu un colier masiv, auriu.”

Milena a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa look-ului propus de tânăra concurentă.