Ținuta Constanției nu a fost câștigătoare. Concurenta a ales să poarte un look compus din piese vintage, așa cum i-a obișnuit pe jurați.

Tânăra a ales să poarte un outfit realizat din tonuri nude și maronii cu care a sperat să dea lovitura în fața juraților.

Ținuta Constanției nu a fost câștigătoare. Maria a desființat outfit-ul competitoarei sale: „Nu-mi place look-ul”

Cea care a comentat ținuta Constanției a fost Maria. Chiar dacă noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” a apreciat unele piese din cadrul ținutei, look-ul total nu a fost deloc pe gustul ei.

Citește și: Andreea i-a cucerit pe jurați. Outfit-ul retro al tinerei i-a adus calificative mari în ediția concept: „Ținuta îți vine foarte bine”

„Îmi place foarte mult zona feței.

Ești foarte drăguță, îți stă foarte bine părul prins așa. Nu-mi place rochia cum pică. Pe tine te cam dezavantajează genul ăsta de decolteu din punctul meu de vedere. Tu ai gâtul destul de lung și decolteul acesta ți-l face extrem de lung. Per total nu mă dă pe spate ținuta. Apreciez geaca, pantofii și geanta pentru că sunt vintage, dar nu așa. Nu-mi place look-ul”
, a spus Maria.

Constanția a obținut o singură steluță cu ținuta sa: „Rochia s-a vrut a avea legătură cu această ținută”

Jurații nu au fost dați pe spate de către ținuta tinerei. Raluca Bădulescu a punctat faptul că tânăra a revenit la piesele vintage care de altfel au consacrat-o în cadrul emisiunii de fashion.

Maurice Munteanu: „Rochia s-a vrut a avea legătură cu această ținută strict din punct de vedere cromatic, pentru că acest jerse care se ia pe corp nu are nicio legătură cu

grosimea pielii de la ciocate și cu jacheta. Tu ți-ai dorit să conturezi un tablou cromatic în jurul unei piese, cum ar fi ciocatele, și ai scăpat din radar tot felul de alte chestiuni. Are ceva ponosițel ținuta.”

Citește și: Luiza a părăsit „Bravo, ai stil!” 2023. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra tinerei: „Nu-mi vine să cred, acum visez”

Raluca Bădulescu: „Te-ai întors în vintage-urile care te-au consacrat. Mie îmi place cum îți vine rochia, aș fi folosit-o însă ca piesă principală într-un styling pentru că toată amestecătura asta n-are nicio legătură. Rochia este foarte aproape de culoarea pielii și asta îmi place.”

Alexandru Abagiu: „În contextul ăsta, e foarte important să fii atentă cât de mult culoarea în proporția asta este culoarea pielii tale reale.

Mi-ar fi plăcut ca, culoarea rochiei să fie potrivită culorii pielii tale.”

Look-ul de astăzi i-a adus Constanției o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu.