Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a propus un look retro, potrivit pentru seară.

Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Nici colegele ei nu au fost date pe spate: „Nu-mi place”

Ținuta Constanției nu a reușit să le dea pe spate pe Alina și pe Milena.

Cele două concurente au precizat că unele elemente din ținută au fost pe gustul lor, în timp ce altele nu le-au impresionat chiar deloc.

Citește și: Ținuta Milenei, aspru criticată de jurați. Concurenta nu a reușit să îi impresioneze: „Practic ești costumată”

„Mie îmi place foarte mult rochia. Nu-mi place în schimb accesoriul de pe cap, nu mi se pare că are nicio treabă cu colierul, e foarte diferit, nu l-aș fi pus”,

a spus Alina.

„Îmi plac accesoriile pe care le-ai folosit. Nu-mi place neapărat ce ai pe cap, mi-ar fi plăcut mult mai mult o ploaie mai mare de franjuri”, a spus Milena.

Constanția nu a primit calificative mari din partea juraților: „Tu ce ai vrut să faci în seara asta?”

Cei trei jurați nu au fost dați pe spate de look-ul Constanției. Aceștia au ținut să precizeze că doar câteva elemente au diferențiat ținuta

tinerei de cea a Milenei, pe care au catalogat-o drept un costum.

Raluca Bădulescu: „Tu ce ai vrut să faci în seara asta? Ai vrut să te costumezi? De arătat arăți foarte bine. Petrecere costumată, cum au mai fost multe în seara asta. Pe temă era. Multe alte lucruri puteai să faci. Ai făcut ceva, dar nu avem o interpretare.”

Citește și: Constanția de la „Bravo, ai stil 2023”, adevărul despre prietenia cu Andreea! Cum se înțeleg în spatele camerelor: „Cum o vedeți la TV, așa este ea mereu”

Alexandru Abagiu: „Eu te compar cu Milena, pentru că și ea a avut o ținută corectă dar care a scârțâit. În ceea ce te privește, make-up-ul este unul incert. Nu ești nici în perioadă, nu ești nici în zilele noastre, e o Tanți pregătită pentru o petrecere tematică. Are toate datele unei ținute retro dar în egală măsură are și acele scârțâieli pe care n-aș fi vrut să le văd.”

Maurice Munteanu: „Un punct te desparte de ceea ce putem numi ideea de costum, de ceea ce au făcut colegele tale de emisiune Diana și Milena, și asta pentru că ales rochia aceasta și nu altă rochie și mănușile acestea, nu altele.”

Constanția a obținut nota 2 din partea lui Maurice Munteanu în timp ce din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu a primit nota 3.