Beatrice i-a surprins pe jurați. În ediția din data de 4 mai, Beatrice a decis să riște și a prezentat un outfit care i-a și amuzat pe jurați, dar care a fost totuși pe placul lor.

Concurenta a ales să poarte o piesa extrem de interesantă, confecționată dintr-un material care a ieșit în evidență.

Beatrice i-a surprins pe jurați. Outfit-ul ei a fost pe placul competitoarelor sale: „Pe mine mă duce cu gândul la Crăciun”

Celelalte aspirante la marele premiu au fost plăcut surprinse de piesele vestimentare pe care le-a ales tânăra. De asemenea, acestea au fost surprinse de piesa de rezistență a ținutei, și anume salopeta inedită.

Citește și: Constanția, supărată pe colegele care au nominalizat-o spre eliminare! Alina și Beatrice au răbufnit: „Ești feblețea juraților!”

Luiza: „Mie îmi place ținuta, e foarte interesantă.

Am văzut că e salopetă, prima dată am crezut că e rochie. Nu știu ce să zic de geantă.”

Andreea: „Îmi place mult ținuta ta. Pe mine mă duce cu gândul la Crăciun. Aș fi pus niște cercei. Poate aș schimba ce ai în picioare.”

Outfit-ul inedit al lui Beatrice i-a adus trei steluțe din partea juraților: „Ai revenit la treaba experiment”

Salopeta lui Beatrice l-a amuzat pe Alexandru Abagiu, care a comparat-o cu ambalajul unor bomboane. Și Raluca Bădulescu a punctat faptul că tânăra a adoptat o ținută experimentală, însă nu i-a displăcut acest lucru. Astfel, concurenta a obținut trei steluțe.

Alexandru Abagiu: „Nu pot să zic că nu mi-e familiară această textură pentru că o văd foarte des pe aici, pe jos. Fix așa arată staniolul bomboanelor pe care eu le mai culeg din când în când de pe jos.

Mi se pare că e o problemă de funcționalitate la acest outfit. Mi se pare că partea de beauty arată bine, nu înțeleg foarte clar acele șuvițe. E un look special, hai să zicem așa. Procesez informația, pentru că m-ai luat prin surprindere.”

Citește și: Raluca Bădulescu așteaptă ținute mai bune din partea lui Iris! Câte steluțe a primit concurenta de la Bravo, ai stil 2023: „Este un look pe care l-am mai văzut”

Raluca Bădulescu: „Ai revenit la treaba experiment. Lasă-mă să mă gândesc pentru că mi se pare interesant, mi se pare o chestie.”

Maurice Munteanu: „Aici planează un mister de tip fanariot. Are ceva și de Jean Constantin întreg. S-a conturat un look armonios.”