Iris de la Bravo, ai stil 2023 a fost mult timp în topul clasamentului, însă jurații așteaptă din partea concurentei mai multe ținute complexe și ofertante. În ediția de miercuri seara, concurenta a venit cu o ținută pe care a mai purtat-o și în club, care concurentelor le-a plăcut.

Citește și: Iris de la „Bravo, ai stil 2023”, criticată dur de Raluca Bădulescu: „Vrei să te impui ca șefă în fața celorlalte”

Beatrice: Îmi place ținuta. Îmi place foarte mult cum ai asortat șosetele. Îmi place geanta, mi se pare potrivită.

Andreea: Îmi place ținuta, însă mi-ar fi plăcut ca ciorapii să nu fie atât de transparenți. Mi-ar fi plăcut ca acel scris să nu fie pe rochie. În rest, îmi place ținuta ta.

Raluca Bădulescu, despre ținuta lui Iris la Bravo, ai stil 2023: „Ne învârtim într-o anumită zonă”

Iris de la Bravo, ai stil 2023 a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și a lui Maurice Munteanu. Raluca Bădulescu a fost singura care nu a fost convinsă de ținuta concurentei. Jurata i-a transmis că o așteaptă cu o ținută diferită, deoarece cu acest stil s-a mai prezentat în emisiune.

Cu toate acestea, jurații au observat faptul că ținuta din această seară face parte dintr-o zonă stilistică în care Iris se simte confortabil. 

Maurice Munteanu: Bluza mă duce cu gândul la perdeluța sinistră care mi-a traumatizat adolescența prin urățenia ei. Tu ai reușit să conturezi un look armonios, care îți vine bine, chiar păpușistic. Îmi place!

Raluca Bădulescu: Revenim la un corset, o rochițică, ceva pus peste o cămașă.

Ne învârtim într-o anumită zonă safe. Este genul de ținută pe care o găsesc potrivită. Mă mai gândesc. Piesele nu sunt printre cele mai frumoase, asta e problema. Look-ul, per total, este un look pe care l-am mai văzut.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult părul, îmi place povestea cu crucile în urechi. E ceva ce ai purta, lucrul ăsta se vede. Se vede că ești confortabilă în contextul ăsta.