Beatrice i-a uimit pe jurați. În ultima perioadă, aspiranta la titlul de „cea mai stilată femeie din România” nu a mai reușit să îi dea gata pe jurați cu ținutele sale.

Iată însă că acest lucru s-a schimbat în cadrul ediției de astăzi, când look-ul tinerei a reușit să îi impresioneze pe cei trei specialiști.

Beatrice i-a uimit pe jurați. Concurenta a primit trei stele: „Ăsta este exemplu de rochie urâtă, pe care tu ai salvat-o”

Chiar dacă rochia nu l-a dat pe spate pe Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu a apreciat obiectul vestimentar.

Amândoi au fost însă plăcut surprinși de modul în care tânăra a integrat cizmele de un roșu aprins în cadrul ținutei.

Maurice Munteanu: „Uite, ce îi spuneam Dianei. Ăsta este exemplu de rochie urâtă, pe care tu ai salvat-o prin styling.

Este foarte greu să faci tipul acesta de umeri structurați. Umerii acestei rochii au ceva prichinduș. Nu este neapărat umărul muglerian, dar mă rog, înțeleg ideea. Faptul că se continuă cu o mânecă tip mănușă, faptul că ai ruj roșu, că ai coafura aceasta și, cel mai important, că ai pus botine cu platformă roșii, salvează rochia. I-ai făcut un styling, nefiind cea mai frumoasă rochie. Încălțările sunt o tușă cu adevărat de impact.”

Citește și: Carina de la „Bravo, ai stil” 2023, felicitată de jurați! Ținuta cu care a obținut trei steluțe: „Nu o bănuiesc cu stilist”

Raluca Bădulescu: „Beatrice, de unde este rochia?”

Beatrice: „Este făcută de mine.”

Raluca Bădulescu: „Dragă, felicitări.

Materialul din care este făcută rochia este un material greu de lucrat. Mănușile ți-au ieșit foarte bine. Cu ce m-ai lovit este că ai asortat acele cizme roșii. Chiar și geanta.”

Alexandru Abagiu a ridicat evantaiul în momentul în care a văzut machiajul lui Beatrice: „Îmi place foarte mult”

Alexandru Abagiu a fost plăcut surprins de look-ul total pe care l-a pus Beatrice în scenă, însă adevăratul punct de interes pentru jurat a fost make-up-ul acesteia.

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a oripilat jurații cu încălțările ei! Maurice Munteanu: „Sunt foarte urâte, sunt niște frigidere! Pe mine mă sperie”

„Ochiul meu vede ce ai făcut. O să traducem și pentru telespectatori. Îmi place foarte mult că ți-ai decolorat sprâncenele și că nu ai mai avut atât de mult accentul pe zona respectivă.

Te sfătuiesc să faci asta chiar și în viața reală, pentru că funcționează foarte bine. Mă fascinează. Mai am un gest”, a spus Alexandru Abagiu.