Beatrice a venit în gala Bravo, ai stil 2023 cu o ținută care nu i-a făcut pe jurați să meargă cu gândul la o „femeie fatală”, însă mai mult către o femeie cu o apariție delicată.

Citește și: Beatrice a izbucnit în lacrimi chiar în timpul jurizării! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu s-a mai putut abține: „Am avut o zi proastă”

Alexandru Abagiu: Beatrice, când o femme fatale intră într-o încăpere se presupune că umple acea încăpere cu un fior rece. În ceea ce te privește nu știu dacă a fost neapărat de bun augur un asemenea fior.

Concurentele au fost de părere că ținuta lui Beatrice ar fi putut fi pusă mult mai mult în evidență prin accesorizare, însă ea a ales să abordeze un look mult mai sigur.

Andreea: Îmi place mult rochia, însă mi-ar fi plăcut să ai o blană mai mare, mai impunătoare. Îmi place că ai mănuși și ruj roșu, dar aș fi pus altceva in picioare.

Constanția: A avut rochie neagră, cu mănuși și o blăniță. A avut o zonă foarte safe, nu m-a dat pe spate cu nimic, sincer.

Alexandru Abagiu și-a modificat nota după ce a văzut sandalele lui Beatrice: „S-a schimbat puțin povestea”

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit nota 3 de la Raluca Bădulescu, dar și de la Maurice Munteanu. Alexandru Abagiu scrisese deja nota 5 pe tablă, însă în moment în care a văzut sandalele concurentei, el s-a răzgândit și i-a dat nota 4.

Alexandru Abagiu: Beatrice, ai o talie superbă și mi-ar plăcea să nu mai ții mâinile încrucișate. Ești superbă, rochia îți vine divin. Asta mi se pare cea mai spectaculoasă până în acest moment. Mi se pare că acest tip de decolteu îți pune foarte bine frumusețea ta naturală în valoare.

Maurice Munteanu: Mi se pare că ai adus o nostalgie în platou.

Consider că ai pus cele mai nepotrivite sandale. Oricum, tu ai conturat un look glamour.

Citește și: Beatrice a clacat! Concurenta a fost afectată de criticile pe care le-a primit în ultima perioadă: „Mi-am pierdut încrederea în mine”

Raluca Bădulescu: Alegeți orice fel de sandală sau pantof stiletto, nu platformă sau bot păstrat. Unde ați făcut femeie fatală cu bot pătrat? Tu ești o apariție, o siluetă!

Alexandru Abagiu: În momentul în care am văzut pantofii s-a schimbat puțin povestea. Vezi cum fiecare detaliu contează, Beatrice? Mai mare atenție pe viitor la detalii.