Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a început să plângă în cadrul ediției de joi seara, 27 aprilie 2023. Concurenta a primit critici din partea juraților, după ce s-a prezentat în fața lor cu o ținută cu mai multe elemente care duceau gândul către echitație. Ea a fost criticată pentru cizmele pe care le-a ales, dar și geanta.

Citește și: Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a oripilat jurații cu încălțările ei! Maurice Munteanu: „Sunt foarte urâte, sunt niște frigidere! Pe mine mă sperie”

Raluca Bădulescu: Zâmbești frumos, ți-ai trântit aia pe cap. O pleată ți-ai lăsat liberă. Ținuta nu mă deranjează, nu e reușită ea, dar e mai bine decât ce ai mai făcut.

Alexandru Abagiu: În mine se duce o luptă interioară. Îmi place partea de păr, că ai folosit un element specific echitației. Nu sunt fan al poveștii pe care l-ai făcut la nivelul feței.

Mă deranjează iluminatorul la vârful nasului, în rest mi se pare că e un look care poate duce spre o zonă de echitație și rămân în pronunțare.

Maurice Munteanu: Tu studiezi design, lucrezi cu formă, corp. Ai luat aceste cizme, dar sunt urâte, le-ai pus, te-ai uitat în oglindă și ai zis: „Mamă, ce bine îmi vine”.

Pantalonul mi se pare că nu funcționează cu cizma. Devine îngrijorător faptul că tu ai intrat într-un magazin, te-ai uitat într-o vitrină, ai văzut și ai luat geanta.

Raluca Bădulescu: Atunci când vă alegeți o geantă nu ne uităm ca geanta să se potrivească cu încălțările, ci în între contextul. Pe cealaltă parte, Beatrice, am trecut peste genți nefericite.

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023, în lacrimi: „Ești o concurentă foarte bună”

În timp ce se afla la jurizare, Beatrice a izbucnit în lacrimi. Alexandru Abagiu a fost cel care a observat și a rugat-o pe concurentă să spună în fața tuturor ceea ce are pe suflet. Chiar dacă a primit două steluțe din partea lui Alexandru Abagiu și a Ralucăi Bădulescu, Beatrice a mărturisit că simte că simte că experimentează prea mult, iar rezultatele nu sunt pe măsură.

Alexandru Abagiu: Eu mai am o opțiune pentru tine. Plângi? De ce plângi? Suntem aici să împărtășim experiențele astea.

Beatrice: Am avut o zi proastă. Nu știu cum arăt acum. Când m-am îmbrăcat mi-a plăcut cum am rătat. Mi se părea că am conturat o ținută cât de cât ok. Am înțeles ce nu este ok. O să fiu mai atentă.

Raluca Bădulescu: Să fii atentă la detalii, în rest ești o concurentă foarte bună.

Alexandru Abagiu: Eu ți-am spus că am apreciat că ai introdus cizme de călărie în povestea asta. Ca opțiunea puteai să vii cu o cravașă.

Beatrice: Apreciez foarte mult că am primit două steluțe. Faptul că eu mă complic foarte mult ține strict de problema mea cu mine. Mama îmi zicea că de ce nu pot și eu să copiez un manechin, de ce mă zbat atât. Îmi place ceea ce fac, dar nu ce fac acum, ceea ce făceam. Nu mă regăsesc în mass-market, nu m-am regăsit niciodată.

Milena: Pe Beatrice o dărâmă ideea că ea își dorește foarte mult să experimenteze. Riscurile pe care ea le face pot să fie foarte bune sau foarte rele.