Andreea de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă la zid de către celelalte concurente, după ce au observat că s-a împrietenit cu Milena și Constanția. Concurentele sunt de părere că Andreea petrece tot mai mult timp cu ele deoarece sunt unele dintre cele mai plăcute de către public.

După ce au dezvăluit că Andreea urmărește o strategie în urma acestor prietenii, Constanția a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram.

Concurenta i-a luat apărarea Andreei, despre care a spus că este o persoană sinceră, iar prietenia lor este una care trece de camerele de filmat.

„Vreau să continui ce nu am apucat să spun astăzi în platou. Încerc să fac un exercițiu de imaginație, dar nu pot. Oricât aș încerca nu pot să o văd pe Andreea un om rău sau cu intenții malefice cum s-a insinuat în platou de câteva colege.

Eu cu Andreea rezonez cel mai bine dintre concurente. Am stat cu ea și în afara filmărilor și este aceeași persoană diplomată, cu bun simț, care șie să își spună punctul de vedere într-un mod elegant, de aici invidia fetelor.

Dacă nu aruncă răutăți gratuite, nu înseamnă că este un om fals. Ea este o persoană echilibrată și nu mai are sens să continui pentru că așa cum o vedeți la TV, așa este ea mereu.

Vă asigur că nu este nimic strategic între prietenia mea cu Andreea, iar ca două persoane să rezoneze nu trebuie să fie la fel, pentru că dacă ar fi la fel, ar fi plictisitor. Andreea, fii vocală așa cum ți-am zis că îmi place de tine!”, este mesajul postat de Constanția în mediul online.

Concurentele de la Bravo, ai stil 2023, despre prieteniile Andreei cu Milena și Constanția: „Ar putea fi manipulate foarte ușor”

În ediția Bravo, ai stil 2023 de miercuri seara, 3 mai 2023, concurentele au observat faptul că prietenia dintre Andreea cu Milena și Constanția este una suspectă. Ele sunt de părere că cele două sunt mult prea „naive” pentru a observa că Andreea are, de fapt, alte intenții pe urma prieteniei lor.

Citește și: Andreea, prietenie din interes cu Milena și Constanția? Concurentele au observat o strategie: „Ar putea fi manipulate foarte ușor”

Carina: Ele sunt niște persoane foarte pure, sincere, foarte bune.

Ar putea fi manipulate foarte ușor. Ele nu realizează că poate exista și ceva rău.
Milena: De multe ori, faptul că sunt naivă, și părinții mei mi-au zis să nu mai fiu atât de sinceră, că sinceritatea asta oamenii o vor folosi împotriva ta.

Eu nu pot să fiu altfel decât sinceră și autentică.

Constanția: Dacă o persoană este bună și blândă, asta nu înseamnă că e ușor de manipulat. Nu am văzut nimic rău în Andreea. Noi nu ne cunoaștem una pe alta atât de bine. Prieteniile astea sunt doar niște relații bune.