Constanția a plecat să deguste bomboane și le-a adus câteva și juraților. Concurenta a ales ca povestea pentru această ediție a competiției de fashion să fie diferită.

Tânăra a decis să plece în Republica Moldova, pentru a degusta câteva sortimente de bomboane care îi bucură pe copii.

Constanția a plecat să deguste bomboane și le-a adus câteva și juraților. Tânăra nu a uitat nici de celelalte concurente: „Mi se pare că nu e potrivită pentru vârsta ta”

Constanția s-a pregătit pentru a se bucura de dulciurile copilăriei, așa cum i-a mărturisit Ilincăi Vandici. Aceasta nu a reușit însă să realizeze un outfit pe gustul competitoarelor sale, pe care a vrut să le mai îndulcească cu ajutorul bomboanelor.

Constanția: „Astăzi mă duc până în Republica Moldova, Chișinău, ca să testez bomboanele copilăriei mele. Și am adus și bomboane.”

Citește și: Alina răbufnește în fața Constanției! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu vrea să mai primească sfaturi de la ea: „Nu mai pot! Eu nu mai pot cu ea”

Luiza: „Îmi place această nuanță foarte mult. Nu-mi plac deloc încălțările, sunt urâțele tare. Mă duci cu gândul la duș. Parcă mergi la duș.

Tu ești ca o bombonică.”

Diana: „Ținuta nu prea-mi place. Mi se pare că nu e potrivită pentru vârsta ta.”

Jurații nu au fost dați pe spate de spate de look-ul Constanției: „Te șterge, te face Cenușăreasa”

Cei trei jurați nu au fost dați pe spate de piesele vestimentare pe care le-a ales tânăra concurentă.

În timp ce Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu au fost mai tranșanți în verdictul lor, Maurice Munteanu a găsit multe puncte pozitive în ceea ce privește ținuta acesteia.

Alexandru Abagiu: „Culoarea asta e foarte dificil de purtat cu pielea. Trebuie să alegi foarte bine nuanța de albastru atunci când te îmbraci și alegi să lași unele zone libere, pentru că există riscul ca pielea ta să pară foarte grizată.

Se întâmplă asta acum. Când purtăm zona asta de culoare, trebuie să punem accent pe zona feței, nu să păstrăm o zonă rece sau foarte neutră, ceea ce tu ai și făcut.”

Citește și: Iris își atacă dur colegele de platou: „Li se spune să experimenteze și vin toate cu peruci”. Andreea nu s-a putut abține și a intervenit

Maurice Munteanu: „Ai ceva de fetiță cu fundiță, care aleargă pe o pajiște cu o plasă de fluturi.

Cu sau fără voia ta, ai bifat mai multe trenduri. Ăsta este un exemplu prin care noi cetățenii putem vedea cum putem contura o ținută armonioasă, în tendințe și ce este cu adevărat de subliniat este că s-a introdus acest tricou de inspirație polo.”

Raluca Bădulescu: „Nu-mi place. A fost destul de scurt? A fost clar? Una peste alta, ceva ponosește, te șterge, te face Cenușăreasa.”

Ținuta concurentei i-a adus acesteia o singură steluță, din partea lui Maurice Munteanu.