Maria este noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Tânăra și-a făcut debutul în emisiunea de luni, 8 mai 2023, în care a mărturisit că este extrem de emoționată. Maria de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că a terminat la UNarte, precum alte concurente din emisiune. Ea a dezvăluit că se vede câștigătoarea sezonului 8.

Citește și: Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, a primit sfaturi de la celelalte fete. Totuși, aceasta nu a obținut nici măcar o steluță în ediția de astăzi: „Să-ți lași puțin sufletul la ușă”

Maria: Am 22 de ani. Am fost, ca multe dintre concurente, al UNarte. Am terminata nul acesta și în timpul liber mă ocup de mine. Vin din Roman, momentan locuiesc în București. Ce m-a adus în București a fost facultatea. M-am stabilit aici și sper să rămân aici. Încerc să îmi creez propria linie de haine, cu pași mici, dar siguri sper. În rest, am un job ca toți ceilalți.

Am relație, este și el domeniul fashionului. El m-a susținut să vin la Bravo, ai stil. Din totdeauna a existat pasiunea asta pentru modă, dar am descoperit-o prin clasa a 10-a, a 11-a. Mă văd câștigătoarea sezonului 8 Bravo, ai stil.

Maria a dezvăluit că își dorește în viitorul apropiat să își deschidă propriul brand de haine. În prezent, concurenta de la Bravo, ai stil 2023 lucrează ca fashion advisor la un multibrand.

Maria: Sunt fashion advisor la un multibrand. Am decis că am nevoie să cuprind toate domeniile de activitate pentru a deschide un brand, motiv pentru care trec și prin acest departament.

Maria a lăsat concurentele de la Bravo, ai stil 2023 fără cuvinte: „Cred că au fost puțin șocate”

După ce și-a făcut apariția în competiție, Maria de la Bravo, ai stil 2023 a observat că fetele au fost mai tăcute decât de obicei.

Ea este de părere că au observat faptul că este o concurentă cu potențial.

Maria: Cred că au fost puțin șocate. Sper că șocate într-un mod plăcut. Lor nu le pare atât de bine să mă vadă aici, dar asta urmează să aflăm de la ele. Sunt o concurentă care probabil are potențial, cred că au sesizat și ele asta.

Constanția: Îmi era cumva cunoscută.

Probabil am mai văzut-o pe la facultate. Mă bucur că suntem colege.

Carina: Ai o ținută foarte interesantă. Mi-ar fi plăcut ca cămașa să fie albă simplă, să nu aibă aceste detalii. În rest, îmi place foarte mult ținuta pe care ai propus-o.

Iris: Mie tocmai papionul îmi place, mi se pare că conturează iluzia unui body peste cămașă.

Îmi place inclusiv asocierea de texturi, îmi place tot.

În ceea ce privește ținuta din prima ei ediție la Bravo, ai stil 2023, Maria a primit trei steluțe din partea juraților. Cei trei jurați i-au transmis concurentei că a pornit cu dreptul, asta deoarece a avut o ținută și un styling foarte bine conturat.