Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a avut un look care a fost apreciat de colegele ei, dar și de câțiva membri de la masa juriului. Diana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, i-a spus lui Beatrice că ar fi renunțat la sacou.

Citește și: Beatrice a fost la un pas să primească nota maximă de la Alexandru Abagiu! Când a văzut cu ce s-a încălțat, juratul s-a răzgândit: „Fiecare detaliu contează”

Diana: Îmi place rochia, dar nu aș fi pus sacoul acela.

Beatrice: Mi se pare mai complex styling-ul cu sacou, n-aș fi văzut fără.

Diana: Nu îmi place nici gentuța. Nu îmi place deloc cum se integrează.

Beatrice a primit două steluțe din partea juraților! Maurice Munteanu: „Putea fi salvat dacă alegeai altceva în picioare”

Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a primit două steluțe în ediția din această seară, din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu. Maurice Munteanu a taxat dur ținuta aleasă de Beatrice, asta din cauza încălțărilor alese. Raluca Bădulescu i-a transmis concurentei că o apreciază pentru zonele stilistice în care s-a prezentat în ultimele ediții.

Maurice Munteanu: Ce i-am spus colegei Diana se aplică 100% la tine.

Ai ales cele mai nepotrivite încălțări pentru acest look. Putea fi salvat dacă alegeai altceva în picioare.

Alexandru Abagiu: Îmi place povestea de asimetrie pe care ai creat-o cu părul. Îmi place foarte mult aspectul tău facial. Cred cu tărie că trebuie să rămâi la sprâncene decolorate, pentru că și acum văd că sunt cumva mai deschise decât erau în mod normal. Când folosești farduri lucioase pe pleoapa mobilă încearcă să nu le duci foarte mult spre sprânceană, asta duce de multe ori înspre țopism.

Raluca Bădulescu: Tot începutul de emisiune ne-ai ținut pe experiment. Tot timpul ai învârtit ceva în zona aia. Beatrice, ești extrem, dar extrem de frumoasă. Îți stă foarte bine cu multe dintre styling-uri cu care te-am văzut zilele acestea abordându-le. Mi-ar plăcea tot ce ai purtat astăzi, minus bocancii. Este o ținută care te complimentează, am trecut și în cazul Dianei cu vederea peste cizme.

Încurajez demersul ăsta în care te găsesc în ultimul timp.