Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, a primit sfaturi de la celelalte fete. Diana este noua concurentă care s-a alăturat aspirantelor care au intrat din prima linie în competiția de fashion.

Tânăra a pășit cu emoții în platoul competiției în cea de-a doua ediție la care aceasta a luat parte.

Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, a primit sfaturi de la celelalte fete. Aceasta a așteptat în special îndemnul lui Iris: „Să nu uiți că ești la televizor”

Diana a început deja să se integreze printre celelalte concurente. Aceasta a vrut să înceapă cu dreptul, așa că a cerut câteva sfaturi de la celelalte competitoare. Tânăra  a așteptat în special sfatul lui Iris, pe care a dezvăluit că o admiră încă de dinainte de a intra în concurs.

Ilinca Vandici: „Diana, te-ai integrat foarte bine. Am înțeles că ai primit un dulap și mai multe sfaturi.”

Diana: „Da, sfaturi utile, sfaturi care mă vor ajuta în această competiție.(...) Sfatul lui Iris am vrut să îl aud în principal.”

Citește și: Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de marți, 2 mai 2023. Cum poți urmări live online emisiunea

Iris: „Să-ți lași puțin sufletul la ușă.

Să fii tu în continuare dar să nu iei nimic foarte personal, să nu uiți că ești la televizor. E televiziune și asta se simte de când intri în platou și să încerci ca persoanele dragi ție și familia, să încerci să nu le explici ce se întâmplă aici, dacă ești abătută.”

Carina: „Să-și păzească spatele. Să ai grijă cu cine te împrietenești.”

Diana nu a primit nici măcar o steluță din partea juraților: „Tot ce ai întins tu acolo pare ars și neîngrijit”

Chiar dacă ieri a avut succes, în cea de-a doua ediție la care ia parte Diana, tânăra nu a mai avut parte de calificative pozitive din partea juraților. Ceea ce i-a ridicat semne de întrebare majore lui Alexandru Abagiu a fost starea în care se afla podoaba capilară a tinerei.

Alexandru Abagiu: „Cred că ești conștientă că ieri a fost doar încălzirea. Mie personal outfit-ul tău mi se pare ceva ce faci acasă, ce faci la croitorie. Așa cum ți-am zis și ieri, ai o față superbă, o piele impecabilă, dar astăzi ai dat-o în bară rău de tot cu părul. Dacă ieri nu am văzut ce se întâmpla acolo din cauza plasei pe care o aveai pe cap, astăzi îmi dă puțin vibe de neîngrijit.

Tot ce ai întins tu acolo pare ars și neîngrijit. Eu pot să văd la rădăcina părului că nu este foarte spălat.”

Citește și: Milena de la Bravo, ai stil 2023 a gafat! Detaliul cu care i-a oripilat pe jurați: „Îmi crește tensiunea”

Maurice Munteanu: „Există o sincronicitate, ăsta ar fi aspectul pozitiv, între ținută și piesa pe care ai defilat. La această ținută unde ai folosit foarte mult denim, ai fi putut să faci un look all denim.”

Raluca Bădulescu: „La ce te-ai gândit în momentul în care ai început să alcătuiești această non-ținută, cu un styling inexistent?(...) Rochia este frumoasă, dar nu se vede rochia. Acest palton o întristează.”