Cine este Diana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023, sezonul 8. Cea mai urmărită emisiunea despre modă din România și-a deschis porțile pentru o nouă concurentă! Diana are 25 de ani și este hotărâtă să câștige „Bravo, ai stil” 2023. Concurenta și-a făcut debutul în săptămâna a cincea, iar celelalte fete au primit-o cu brațele deschise.

Citește și: Sorina părăsește Bravo, ai stil 2023! A primit cele mai puține voturi din partea publicului: „Eu sunt foarte fericită”

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că a lucrat în Parlamentul României, însă nu s-a regăsit. În momentul de față este model pentru mai multe site-uri de haine, iar visul ei este să ajungă cât mai departe în competiția Bravo, ai stil 2023.

Diana: Am 25 de ani și până în momentul de față am terminat Relații Economice Internaționale și masterul de Logistică Internațională.

Am lucrat în Parlamentul României, pe Camera Deputaților. Știi cum e în Parlament? Muți hârtia dintr-o parte în alta. Nu mi-a plăcut. Nu mi-a plăcut să lucrez acolo. Mie nu îmi place că stau într-un singur loc, nu îmi place să stau la birou. Momentan sunt model pentru un site de încălțăminte, dar mai pozez și pentru alte site-uri de îmbrăcăminte. Am venit cu scopul de a câștiga. Încerc să fiu o persoană cât de cât pașnică, până în momentul în care nu mai pot.
Sunt uneori prea directă și cred că deranjează destul de mult lucrul ăsta. Îmi dau și lacrimile acum. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și consider că asta este șansa mea. Dragii mei parlamentari, vă rog frumos acum toate voturile să fie către mine, vă mulțumesc!

Diana de la Bravo, ai stil 2023, dezvăluiri cu lacrimi în ochi: „Nu zic că părinții nu m-au susținut, dar voiau să fac altceva”

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a izbucnit în lacrimi! Noua concurentă a dezvăluit că părinții ei și-ar fi dorit să urmeze altă carieră, nu să se îndrepte către televiziune. Chiar dacă emoțiile au copleșit-o de la prima ei ediție, Diana de la Bravo, ai stil 2023 a dezvăluit că va demonstra că este puternică.

Diana: Bravo, ai stil pentru mine reprezintă o experiență unică, pe care mi-am dorit-o.

Mi-am dorit să mă înscriu și la celelalte sezoane, dar simțeam că nu sunt pregătită. Acum am zis că trebuie să sparg gheața, să vin la casting și am reușit să vin aici. Nu zic că părinții nu m-au susținut, dar ei voiau să fac altceva. Eu mă îndreptam către altă direcție, cu toate că m-au susținut. Lui mami îi place când mă vede la televizor, dar parcă simte că nu e pentru mine.
În schimb, eu sunt de altă părere. Un job stabil, să fiu undeva la birou, să muncesc 8 ore pe zi simt că nu e pentru mine. Știu că o să fiu puternică, nu știu acum de ce am plâns, dar m-au copleșit toate emoțiile.