Luiza i-a cucerit pe jurați. În ediția din data de 4 mai a celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră, Luiza a ales să adopte un look diferit.

Tânăra a construit un look cu influențe rock, care a fost pe placul celor trei jurați.

Luiza i-a cucerit pe jurați. Look-ul tinerei a fost în mare parte și pe placul celorlalte concurente: „Per total nu mă deranjează vizual”

Luiza a pășit în platoul „Bravo, ai stil!” 2023 foarte încrezătoare în outfit-ul pe care l-a realizat. Chiar dacă competitoarele sale au avut unele critici în ceea ce privește look-ul acesteia, tinerele au fost totuși plăcut surprinse de ținuta Luizei.

Citește și: Ținuta cu care Constanția s-a prezentat în gala Bravo, ai stil 2023! Alexandru Abagiu: „Ai exagerat puțin”

Iris: „Cred că ăsta este outfit-ul în care ai integrat cel mai bine saboții ăia.

Nu-mi place relația care se crează între curelele de pe fustă și ciorapi. În rest nu-mi place cut-ul de la top, dar ținuta per total nu mă deranjează vizual.”

Diana: „Aș fi pus o altă pereche de ochelari, poate mai închisă la culoare. La păr aș fi făcut ceva, poate niște bucle.”

Luiza a primit trei steluțe din partea juraților: „Nu-mi dau seama dacă îmi place sau nu ținuta”

Jurații nu au fost în prima fază dați pe spate de ținuta concurentei, pentru că au descoperit atât piese vestimentare pe gustul lor, cât și unele accesorii de care nu au fost încântați.

Iată însă că, în final, Luiza a reușit să obțină trei steluțe din partea juraților.

Maurice Munteanu: „Dacă în cazul colegei tale de emisiune, Beatrice, ne confruntăm cu un fenomen Jean Constantin întreg, de data aceasta ne confruntăm cu un fenomen rock.

Tavi Colen întreg. Mie mi se întâmplă să nu-mi dau seama dacă îmi place sau nu ținuta.”

Citește și: Sorina părăsește Bravo, ai stil 2023! A primit cele mai puține voturi din partea publicului: „Eu sunt foarte fericită”

Alexandru Abagiu: „E un styling complex, ca să zic așa. Partea de beauty este corectă pentru cât de aglomerată este partea de aici.”

Raluca Bădulescu: „Ceea ce ai făcut mă duce clar cu gândul la ținutele cu care ieșeam îmbrăcată acum 30 de ani. Au o emoție, o nostalgie. Ești mândră, ești olteancă.”