Luiza de la Bravo, ai stil 2023 s-a aflat săptămâni la rând printre ultimele concurente din clasamentul steluțelor. Acum, tânăra se află în topul clasamentului, iar în ultima gală a primit 5 pe linie! Luiza a dezvăluit că este foarte fericită că a început să primească tot mai multe steluțe și că ținutele ei sunt apreciate.

Luiza: Am fost foarte fericită! Îmi venea să sar în sus!

Jurații sunt plăcut surprinși de schimbarea Luizei la Bravo, ai stil 2023: „O concurentă care s-a concentrat pe ce i-am spus”

Luiza a primit două steluțe în prima ediție a săptămânii cu numărul 5, una din partea lui Maurice Munteanu și următoarea din partea lui Alexandru Abagiu. Raluca Bădulescu nu a fost impresionată de ținuta pe care a ales-o în această seară, motiv pentru care nu i-a dat steluță.

Pe de altă parte, Maurice Munteanu și Alexandru Abagiu au observat și apreciază evoluția ei stilistică, dar și în atitudine.

Citește și: Raluca Bădulescu s-a ridicat de pe scaun după defilarea Luizei în gala Bravo, ai stil 2023! Juratei nu i-a venit să creadă: „Să pun mâna pe ea să văd dacă e adevărată”

Maurice Munteanu: Oglindirea cercelului face o notă discordantă cu brățările.

Coafura, sclipiciul de pe pleoapă, faptu că există o mănușă, acel umăr gol, nici traista nu îmi displace, nu e cel mai frumos pantof, dar nu este cel mai rău ales, asta denotă care ești o concurentă care s-a concentrat pe ce i-am spus. Este un aspect pozitiv.

Alexandru Abagiu: Se observă o foarte mare îmbunătățire la tine la outfit-uri, la starea de spirit.

Ești pe drumul cel bun, draga mea. Ata vrem să vedem, că știți să purtați hainele pe care le puneți pe voi. Contează să te simți bine cu ele, pentru că automat plusezi. Mi se pare că e un look la care trebuie să mă gândesc.

Raluca Bădulescu: Eu am înțeles ce au zis colegii mei, dar este o ținută care mie nu îmi place deloc.

Costumul ăsta făcut pe jumătate, pur și simplu este urât și nu este în aceeași zonă stilistică cu geanta și cu brățările alea.