Luiza de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să demonstreze că poate aduce în platoul emisiunii ținute demne de trei steluțe și note maxime. În ediția de miercuri seara, 3 mai 2023, concurenta nu a mai fost la fel de norocoasă. Colegele ei de platou și-au spus părerea despre ținută, iar părerile au fost împărțite. Ele s-au pus de acord cu un singur detaliu, faptul că geanta nu este potrivită ținutei.

Citește și: Luiza, redusă la tăcere de replicile Alinei?! Concurenta a răbufnit după jurizare: „Râdeați mereu când eram în față”

Carina: Îmi place foarte mult, absolut tot, cu excepția genții. Mi se pare că nu face parte din context.

Luiza: Am căutat pe parcursul timpului genți negre, dar sunt toate pătrate și parcă decupate.

Nu am găsit chestii mai bune.

Milena: Nu îmi place geanta. Există în mass market genți mult mai fericite.

Luiza de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță: „Ai reușit o performanță aproape unică”

Ținuta Luizei de la Bravo, ai stil 2023 a fost criticată de către jurați, în special din cauza genții.

Raluca Bădulescu a fost singura care i-a oferit o steluță, după ce a văzut modul în care concurenta și-a apărat ținuta în fața lor.

Citește și: Luiza a răbufnit după jurizarea Carinei! Replici dure între cele două concurente: „Calmează-te! Ești foarte recalcitrantă”

Maurice Munteanu: Ai reușit o performanță aproape unică. Să reușești să pui niște chestiuni la un loc și să nu meargă nimic cu nimic e o performanță.

Indiferent de ce styling ai face, geanta nu s-ar potrivi cu bocancii. Nu merg piesele între ele deloc. Ce ai făcut tu aici nu este un styling cu influențe vintage, e un styling cu foarte, foarte depășit. În seara asta nu ai stil.

Alexandru Abagiu: Ai aceeași problemă ca în gală. Îmi marchezi zona de umeri de două ori, creează efectul ăsta de două tipuri de umeri.

Nu îmi place deloc accesoriul, seamănă cu un cântar. Ochelarii nu au ce căuta în povestea asta. Pe mine mă duci cu capul în mii de direcții. Ochelarii mă duc într-o seră de aviator.

Raluca Bădulescu: De când am început acest sezon ești prima concurentă pe care o văd în fața ochilor care își apără ținuta cu atâta vehemență. Lucrul ăsta îl respect, îl apreciez.

Ținuta, sincer am văzut și mai dezastruoase. Ceea ce ai făcut tu în seara asta eu apreciez în mod deosebit, respectiv faptul că te aperi, îți aperi ținuta. Ești o luptătoare. Din partea mea: Bravo, ai stil!