Luiza, redusă la tăcere de replicile Alinei?! Concurenta este în general una dintre cele mai vocale aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România”.

Iată însă că, în ediția de astăzi, aceasta nu a mai vrut să își justifice alegerile vestimentare, care au fost aspru criticate de către jurați.

Luiza, redusă la tăcere de replicile Alinei?! Concurenta a acceptat în liniște verdictul juraților: „Niciun sunet n-ai scos”

Luiza a ales să poarte un costum care nu a fost deloc pe placul juraților. Cei trei specialiști au criticat alegerea vestimentară a tinerei. De aceea, aceasta nu a reușit să obțină nici măcar o steluță din partea acestora.

Raluca Bădulescu: „Luiza, ai o afinitate deosebite, o dorință de a o da cu bâta în baltă. Genul ăsta de costume, îți plac lucrurile nepotrivit alese pentru vârsta ta.

Poate să funcționeze pe o doamnă de peste 50 de ani, peste că altfel, fără nicio jignire pentru designerul care a făcut costumul, este urât.”

Alexandru Abagiu: „Îmi dai vibe de zona de Emma Roberts, în Scream Queens. Mi se pare că, din punct de vedere beauty... Însă, dacă în trecut, când făceam genul ăsta de gest(n.red. de a scoate evantaiul) făceam abstracție de ceea ce se întâmplă în partea de outfit, din acest moment s-ar putea să nu mai fac.”

Citește și: Milena de la Bravo, ai stil 2023 s-a îndrăgostit? A făcut anunțul despre bărbatul misterios chiar în gală: „Datorită Ralucăi am reușit”

Maurice Munteanu: „Dacă îți doreai să păstrezi această zonă de beauty trebuia să pui dresuri albe, sau să fi apelat la o coafură de inspirație punk, outrageous, și să folosești niște ciocate foarte înalte.

Costumul reprezintă, din punctul meu de vedere, definiția țopismului.”

De obicei, atunci când era criticată, Luiza încerca să explice de ce a făcut anumite alegeri din punct de vedere sentimental. De această dată însă, aceasta a ales să accepte în tăcere calificativele pe care le-a obținut, ceea ce a făcut-o pe Ilinca Vandici să intre la bănuieli.

Ilinca Vandici: „Niciun sunet n-ai scos.

De obicei îți aperi ținuta.”

Luiza, dărâmată de criticile pe care le-a primit din partea celorlalte concurente. Alina nu s-a abținut și i-a dat un sfat: „Am uitat de fapt unde suntem”

Luiza nu a văzut cu ochi buni cuvintele pe care Alina le-a spus despre ea în cadrul mai multor testimoniale, așa că a ales să îi spună verde în față competitoarei sale ce simte.

Alina nu a stat pe gânduri și a decis că este momentul să îi ofere un sfat tinerei.

Luiza: „Mi se tot spune că intervin peste oameni și mă bag peste ei, doar că nu asta a fost intenția mea. Spuneau colegele mele în testimoniale și oamenii în comentarii. Una dintre ele e Alina.”

Alina: „Cred că pot să îți dau același sfat pe care mi-l dau și mie, să nu mai iei lucrurile atât de personal. Cred că atât eu, cât și tu, am uitat de fapt unde suntem, că suntem într-o competiție, unde avem păreri diferite și ar trebui să le luăm ca atare și să nu ne mai afecteze. Tu să fii în continuare exact așa cum ești, fără să mai iei în considerare ce spunem noi.”

Citește și: Luiza de la Bravo, ai stil 2023 îi uimește pe jurați de la o ediție la alta! Alexandru Abagiu: „Ești pe drumul cel bun”

Luiza: „Mi s-a părut puțin exagerat și faptul că râdeați mereu când eram în față. Eu nu știam treaba asta până să văd la televizor și toată lumea îmi spune ce au fetele alea cu tine?”

Alina: „Nu râdeam de tine. Dacă se mai întâmplă să vezi la televizor, sau telespectatorii, că tu ești în față iar eu cu colega zâmbim de ceva, nu trebuie să te gândești că râdem de tine. Poate pur și simplu mi-a spus ceva amuzant și râdeam de alt motiv. De multe ori eu nu aud ce se vorbește acolo.”

Raluca Bădulescu a ascultat conversația celor două așa că jurata i-a dat un sfat cu adevărat util Luizei.

Raluca Bădulescu: „Din toate discuțiile tragem concluzia că tu trebuie să fii tu. Nu te mai lăsa influențată de nimeni și de nimic. Publicul o să vadă cum ești tu cu adevărat. Atât am avut de zis.”