Ținuta Carinei din ediția de luni, 8 mai 2023, de la Bravo, ai stil 2023 nu a fost pe placul Andreei. Carina a rugat-o pe colega ei de platou să detalieze ce nu îi place la ținuta ei, în contextul în care nici styling-ul ei nu este unul generos.

Andreea: Mi se pare puțin. Mi-aș fi dorit ca cizmele să fie mai lungi.

Îmi place machiajul, îmi place peruca și cam atât. Poate și faptul că ai pus o geantă roz la o ținută all black.

Carina: Dar ținuta ta ce are în plus față de ținuta asta?

Citește și: Andreea i-a cucerit pe jurați. Outfit-ul retro al tinerei i-a adus calificative mari în ediția concept: „Ținuta îți vine foarte bine”

Andreea: Eu sunt într-un alt stil, e alt styling.

Carina: Păi nu vorbim de stil. Ai zis că e puțin.

Andreea: Vorbeam de styling.

Ilinca Vandici: Ai fi vrut mai multe piese?

Andreea: Aș fi pus mai multe piese.

Cizmele le-aș fi pus mai înalte. Aș fi accesorizat, mi-aș fi pus inele, ceva la gât foarte mare.

Carina: Tu câte piese ai pe tine?

Andreea: Nu e vorba doar despre piese, e vorba și despre styling. Poți face styling dintr-o rochie și accesorii.

Carina: Cum poți să spui că am puține piese când tu ai doar atâtea piese?

Andreea: Nu trebuie neapărat să le numărăm. Dacă îți pui 20 de piese nu înseamnă că faci styling.

Carina: Irelevant.

Alina: Mi se pare cumva foarte puțin, nu are nimic să fie WOW. Nu îmi place nici geanta. Lipsește ceva, poate dacă ți-ai fi făcut un machiaj foarte dramatic cu negru. Clar lipsește accesorizarea.

Ținuta Carinei de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță

Carina de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Concurenta nu a ales o perucă blondă care să o avantajeze, motiv pentru care jurații i-au oferit mai multe sfaturi cu privire la modul în care ar fi putut să îmbunătățească styling-ul.

Citește și: Andreea, val de suspiciuni la adresa Dianei. Cele două concurente au avut un schimb de replici chiar în platoul „Bravo, ai stil!”: „Pe ea am văzut-o cea mai acidă”

Alexandru Abagiu: E evident că porți o perucă. Ai fi putut să te joci cu ceva, să îi dai textură. Mi-ar fi dat cumva o definiție. În momentul ăsta e foarte compact totul și nu funcționează. E ca și cum capul și geanta sunt dintr-un film, iar restul din alt film.

Raluca Bădulescu: Mie ținuta îmi place. Nici cu geanta nu aș fi avut o problemă, dar cu peruca trebuia să faci ceva, e prea pieptănată. Aș fi ales altă culoare, o nuanță mai rece.

Maurice Munteanu: Când avem o salopetă și o perucă blondă ne confruntăm cu două posibilități. Trebuie să ne apucăm să punem pe ea, fie să o lăsăm să existe ca atare. În seara asta nu ai stil.