Carina și Diana, schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Toată discuția dintre cele două tinere aspirante la titlul de „cea mai stilată femeie din România” a început în momentul în care Diana a fost nominalizată să comenteze ținuta Carinei.

Carina și Diana, schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!” Carina a criticat dur outfit-ul competitoarei sale: „Decât ca un pom de Crăciun, mai bine simplă”

Diana i-a spus verde în față Carinei că ținuta pe care a propus-o în gala din 5 mai nu a fost deloc pe placul ei. Competitoarea sa nu s-a lăsat mai prejos și a comparat look-ul Dianei cu cel al unui pom împodobit.

Diana: „Nu-mi place rochia pentru că este prea simplă și nu se potrivește deloc cu sandalele.

Ar fi trebuit să fie o nuanță asemănătoare.”

Carina: „Dacă ai fi fost la curent cu noutățile ai știi că se potrivește roșu cu fucsia.”

Diana: „Nu se potrivește din punctul meu de vedere. Ești prea simplă, prea dezgolită în zona gâtului.”

Carina: „Decât ca un pom de Crăciun, mai bine simplă.”

Diana: „Și tu ca ce ești?”

Citește și: Raluca Bădulescu nu s-a abținut când a văzut urechile lui Iris. Jurata s-a ridicat de la masă: „Eu nu vreau să jurizez”

Carina: „Finețe.”

Diana: „Sigur, foarte fină ești.”

Carina: „S-a lansat Diana.

Ne ia pe toate așa pe rând.”

Diana: „Văd că tu ai ceva cu mine. Te-ai atacat singură și ai zis că eu arăt ca un pom de Crăciun. De ce faci asemenea afirmații?”

Carina: „Mai are puțin și ne ia la bătaie.”

Carina, mărturisiri despre Diana: „Ea când nu se filmează este foarte calmă”

În timpul testimonialelor Carina a mărturisit că a deranjat-o atitudinea Dianei pentru că în culise nu se comportă la fel. Pe de altă parte, Diana spune că încearcă doar să se apere de comentariile celorlalte concurente.

„Dacă ar fi tot timpul așa, nu ar fi o problemă dar ea când nu se filmează este foarte calmă, are un ton super calm. Când vede camera începe să ne atace, să fie mai acidă”,

a spus Carina.

Citește și: Andreea, acuzată că joacă rolul de victimă! Carina nu a mai suportat și a răbufnit: „Vrăjeală ieftină”

„Eu sunt drăguță de fel și aș fi drăguță tot timpul doar că atunci când mă deranjează ceva și simt să mă apăr, mă apăr. Ce ar trebui, să stau acolo mielușel și să nu zic nimic și fetele să vină pe mine ca niște hiene?”, a afirmat pe de altă parte Diana.