Look-ul Carinei a stârnit amuzamentul juraților. În ediția din data de 4 mai, Carina a decis să renunțe la stilul care a consacrat-o de când a început emisiunea.

Tânăra a adoptat un look aproape în totalitate monocromatic, care i-a adus două steluțe dar care a și stârnit amuzamentul.

Look-ul Carinei a stârnit amuzamentul juraților. Raluca Bădulescu nu s-a abținut: „Îți zic eu cu cine seamănă: cu prințul”

Carina a adoptat o coafură inedită, la care jurații și celelalte concurente nu se așteptau. Pentru că a adoptat o ținută compusă din piese albe, cu excepția pantofilor de culoare roșie, aceasta a fost comparată cu personaje din cărțile de basme.

Citește și: Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, a primit sfaturi de la celelalte fete. Totuși, aceasta nu a obținut nici măcar o steluță în ediția de astăzi: „Să-ți lași puțin sufletul la ușă”

Ilinca Vandici: „Seamănă cu Alba ca Zăpada.”

Raluca Bădulescu: „Îți zic eu cu cine seamănă: cu prințul.”

Ținuta Carinei i-a adus două steluțe concurentei: „Ție nu-ți place. Te pufnește râsul”

Doi dintre cei trei jurați au fost plăcut surprinși de abordarea vestimentară a Carinei, însă Maurice Munteanu nu a putut trece peste asocierea dintre pantofii cu vârf ascuțit și rochia diafană.

Nici Constanția nu a considerat că pantofii sunt bine integrați în ținută, așa cum i-a mărturisit competitoarei sale.

Constanția: „Ai mai venit cu acea geantă de piele. Mie nu-mi place acea geantă, nu se potrivește în context. Nu-mi plac pantofii în context. Aș fi pus altă nuanță.”

Raluca Bădulescu: „Imediat te organizezi cu un cal, prin pădure.

Ai făcut un look în seara asta, dar ție nu-ți place. Te pufnește râsul. Zici că-s prințul, și cu cămașa aia albă. Prințul avea pantofi cu toc. Ținuta este bună, e inspirațională, te-au izbit modele.”

Citește și: Beatrice i-a uimit pe jurați. Concurenta a obținut trei steluțe din partea acestora: „Dragă, felicitări!”

Maurice Munteanu: „Dacă tu îmi spui mie și dacă îmi explici cu o coerență și ești convinsă de faptul că acești pantofi se potrivesc cu această rochie, eu mă transform.

Tu consideri că se potrivesc? Un ceva teatral s-a izbit, dar rochia nu se potrivește cu încălțările.”

Alexandru Abagiu: „Eu mă uitam la tine și la Constanția pe ecran și am avut un flashback cu două fete din peisajul local. Look-ul este unul bine compus. Mi-ai dat puțin vibe de mormon.”

Cu look-ul ei, Carina a reușit să obțină două steluțe din partea Ralucăi Bădulescu și a lui Alexandru Abagiu.

Din păcate pentru tânără, Maurice Munteanu nu a fost convins de outfit-ul concurentei.