Diana a fost dată de gol! Cu o zi în urmă, Andreea a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!” o fotografie cu un presupus stilist care a achiziționat chiar geanta pe care a prezentat-o Diana în emisiune.

În acel moment, tânăra a spus că ea și-a achiziționat singură accesoriul, însă iată că la nici 24 de ore, aceasta a revenit la afirmațiile sale și le-a schimbat cu desăvârșire.

Diana a fost dată de gol! Constanția a descoperit cine este bărbatul care i-a cumpărat geanta albă: „Eu nu insinuez nimic”

Diana a fost dată de gol de celelalte tinere, care au aflat că Andreea a făcut cu adevărat o descoperire atunci când l-a fotografiat pe bărbatul misterios din magazinul de mass market.

Ilinca Vandici: „Fetele au aflat cine este băiatul pe care Andreea l-a fotografiat în mall, cu poșeta albă.”

Diana: „Chiar mă bucur că au aflat.”

Constanția: „A aflat și Andreea cine este acel tip cu sacoșe. Eu nu am crezut că delira sau ceva când a zis că era îmbrăcat ca un stilist. Mi-a arătat poză și s-a aflat repede.”

Andreea: „Constanția a aflat, n-am aflat eu.”

Constanția: „Asistentul lui Lucy, o stilistă. Eu nu insinuez nimic. Spun doar cine era în acea poză, cu acea geantă.”

Chiar dacă a fost aflată identitatea bărbatului, Diana a negat vehement faptul că ar avea un stilist.

Diana: „Am ajuns la acel băiat printr-o conjunctură și am apelat și eu, pentru că nu mereu am bani să-mi cumpăr ceea ce îmi doresc.

Știind că are o colaborare cu anumite brand-uri, i-am zis dacă poate să îmi ia și mie geanta, sau nu neapărat geanta.”

Constanția: „Păi și de ce nu ai spus asta în platou. Ne-ai mințit și ne-ai luat de proști în platou.”

Iris: „Deci până la urmă tot filmul pe care l-am crezut paranoia Andreei era real.

Era scenariu de film SF. Mie mi se pare ireal.”

Citește și: Maurice Munteanu a taxat dur ținuta lui Beatrice la Bravo, ai stil 2023: „Ai ales cele mai nepotrivite încălțări”

Beatrice: „Dacă nu era stilistul tău, ai fi recunoscut atunci. Dacă nu aveai nimic de ascuns.”

Diana: „E o cunoștință care mi-a luat o geantă pe colaborare ca să nu mai plătesc.”

Alina: „Ai fost prinsă cu minciuna și nu mai ai credibilitate. Dacă tu recunoșteai atunci, nu avea nimeni treabă cu tine.”

Beatrice, extrem de deranjată de situația în mijlocul căreia se află Diana: „Dacă ar fi chiar așa cum zice ea, ar fi recunoscut atunci”

Beatrice nu este nici pe departe de acord cu posibilitatea ca Diana să beneficieze de ajutor din punct de vedete stilistic. Economista a răbufnit în platou și i-a dezvăluit competitoarei sale că s-a pus singură într-o lumină proastă.

Ilinca Vandici: „Beatrice, i-am spus Dianei că s-a înfundat singură.”

Beatrice: „Da, pentru că dacă ar fi chiar așa cum zice ea ar fi recunoscut atunci. Și eu mi-am cerut scuze deja de două ori de la Andreea și îmi cer scuze acum și simt să o fac și în numele colegelor, pentru că noi am râs de Andreea și când colo ea avea dreptate. Noi am crezut-o pe Diana, dar în spatele acestei fineți se ascunde ceva.”

Diana: „Dacă aș fi avut stilist, m-aș fi ascuns, nu aș fi mers cu el să-mi dea geanta.”

Citește și: Raluca Bădulescu așteaptă ținute mai bune din partea lui Iris! Câte steluțe a primit concurenta de la Bravo, ai stil 2023: „Este un look pe care l-am mai văzut”

Beatrice: „Dar te-a văzut cineva acolo? Că nu te-a văzut Andreea. I-am mai zis ceva în culise. Eu am vrut să merg la cursurile stilistei respective, dacă eu în competiția asta sunt pusă să concurez cu stilista ei, sunt foarte șmecheră dacă reușesc să fac ceva cu puterile mele.”

Diana: „Nu este stilista mea și te rog să nu faci afirmații eronate.”