Andreea, val de suspiciuni la adresa Dianei. În ediția din 4 mai a celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră, lucrurile au luat o turnură la care nimeni nu se aștepta.

Discuția despre posibilitatea ca unele dintre concurente să beneficieze de ajutorul unui stilist a ajuns la un alt nivel.

Andreea, val de suspiciuni la adresa Dianei. Diana consideră că Andreea nu o are la suflet: „Poate îmi schimb părerea pe parcurs”

Diana a mărturisit că simte că Andreea este cea mai acidă tânără concurentă. După părerea ei, aceasta consideră că competitoarea ei nu are un comportament adecvat.

Citește și: Look-ul Carinei a stârnit amuzamentul juraților. Coafura tinerei a adus zâmbete în platou: „Seamănă cu prințul”

Ilinca Vandici: „Ai zis că te aștepți ca Andreea să fie cea mai acidă cu tine.

De ce?”

Diana: „Pe ea am văzut-o cea mai acidă, până în momentul de față, asta am simțit. Nu în legătură cu mine neapărat, ci în legătură cu celelalte fete. Poate îmi schimb părerea pe parcurs.”

Andreea a descoperit secretul Dianei? Concurenta a făcut mărturisiri inedite: „I-am făcut și poză”

Andreea a aruncat o adevărată bombă în platoul „Bravo, ai stil!”.

Tânăra a mărturisit că a observat un detaliu suspect cu o seară în urmă, atunci când a fost la cumpărături.

Aceasta a mărturisit că a văzut un posibil stilist care a achiziționat o geantă identică cu cea pe care Diana a purtat-o în ediția din data de 4 mai.

Andreea: „Eu vreau să-ți pun o întrebare. De unde ai geanta?”

Diana: „Dintr-un magazin mass market.”

Andreea: „Ce magazin?”

Diana: „Zara.”

Andreea: „Și ai cumpărat-o tu?”

Diana: „Recent.”

Andreea: „Aseară?”

Diana: „Nu.”

Andreea: „Dar când?”

Diana: „Nu mai știu. Acum puțin timp.”

Andreea: „Eram aseară în mall, în Zara. Și trece pe lângă mine un băiat care este stilist, cu mai multe sacoșe și avea fix geanta asta în mână. Și s-a dus repede la casă să o plătească. Nu mi-ar fi atras atenția dacă nu s-ar fi uitat insistent la mine.”

Diana: „Geanta este cumpărată de acum o săptămână.”

Andreea: „Și i-am făcut și poză. Chiar am fost curioasă dacă astăzi vreo fată vine cu geanta asta albă.”

Ilinca Vandici: „De unde știi că e stilist?”

Andreea: „Îți dai seama că e stilist. Avea foarte multe pungi. Nu e cunoscut, cel puțin eu nu-l cunosc. Eu nu te acuz.(...) Nici el nu era foarte răsărit în styling.”

Ilinca Vandici: „El a spus ceva?”

Citește și: Carina s-a inspirat de la Andreea?! Cele două concurente au avut un adevărat schimb de replici în platou: „Nu reprezintă nimic pentru mine”

Andreea: „I-am făcut de la spate, doar cât să se vadă.”

Diana a considerat că Andreea a atacat-o și, în opinia sa, acest lucru nu a făcut decât să îi întărească părerea inițială pe care și-a format-o despre competitoarea sa.

„Am rămas șocată. Eu, cum am spus, mi-am făcut ținuta acum o săptămână. Am încercat să le conturez ca să iasă un styling. Am mai adăugat câte o pereche de ochelari, dar dacă ar fi fost făcută de altcineva n-ar fi fost o ținută bună? Mi s-a confirmat că Andreea a fost persoana rea cu mine de la bun început. Andreea, ai grijă, că și eu o să fiu rea cu tine”, a spus ulterior Diana.