Andreea, Diana și Beatrice, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. După venirea Dianei, spiritele s-au agitat atât în culisele emisiunii, cât și platoul „Bravo, ai stil!”.

Beatrice și Andreea nu s-au mai abținut și i-au spus verde în față celeilalte concurente ce le deranjează la aceasta.

Andreea, Diana și Beatrice, schimb de replici în platoul „Bravo, ai stil!”. Beatrice consideră că Diana joacă un rol în fața camerelor: „În culise ne atacă pe toate”

Beatrice i-a răspuns sincer Ilincăi Vandici atunci când aceasta a întrebat-o dacă, în opinia concurentei, Diana se victimizează. Beatrice a mărturisit că în spatele camerelor Diana are o atitudine complet diferită față de cea pe care o are atunci când se află în platou.

De asemenea, Beatrice nu a putut să treacă peste faptul că Diana le-a mințit pe competitoarele sale la scurt timp după ce a intrat în competiția de modă.

Ilinca Vandici: „Beatrice, e adevărat că Diana se victimizează în platou?”

Beatrice: „Da. Mi se pare că în culise ne atacă pe toate, iar aici pozează în această poziție de victimă, ca și cum noi am avea ceva cu ea.”

Diana: „Ți-am mai zis eu ceva? Astăzi chiar am vorbit frumos cu tine, ți-am admirat look-ul.”

Beatrice: „Astăzi, da. Era vorba în general, până astăzi.”

Diana: „Față de săptămânile trecute ți-ai schimbat puțin părerea despre mine?”

Beatrice: „Momentan nu.”

Citește și: Luiza i-a cucerit pe jurați. Concurenta a primit trei steluțe: „Au o emoție, o nostalgie. Ești mândră, ești olteancă”

Diana: „Bine.”

Beatrice: „Dar probabil o să mi-o schimb. Dacă tu o să-mi demonstrezi în continuare, probabil că o să-mi schimb părerea.”

Ilinca Vandici: „Dar ți-a zis Diana, ai înțeles de ce a reacționat așa până acum?”

Beatrice: „Nu.”

Diana: „Beatrice, tu dacă ai fi venit nouă în emisiune, așa cum am venit eu, și toate ar fi sărit pe tine, tu cum ai

fi reacționat?”

Beatrice: „De ce au sărit toate fetele?! Tu ai venit în competiție și în a doua sau a treia ta zi ne-ai mințit pe toate. Vrei să venim la tine să te ridicăm pe un piedestal: mulțumim, Diana, că ne-ai mințit?”

Diana: „Nu, dar nici să fiți atât de rele.”

Diana bănuiește că Andreea are parte de ajutor în realizarea ținutelor. Constanția și Beatrice au pus-o la zid pe noua concurentă: „Hai să ne îmbrăcăm prost”

După ce i-a aruncat câteva replici Andreei care le-au deranjat și pe concurente, Andreea i-a explicat Dianei ce se află în spatele ținutelor pe care le realizează și care, de cele mai multe ori, sunt apreciate atât de jurați, cât și de către telespectatori.

Constanția: „Diana, tu te-ai luat și de noi, și de Andreea te-ai luat într-un mod atât de urât când ai spus: Tu de unde știi să te îmbraci, că tu vii de acolo, din Botoșani?”

Beatrice: „Exact asta ai zis.”

Diana: „Da, te îmbraci foarte bine uneori și poate chiar o să aflu că ești ajutată.”

Andreea: „Chiar te rog să cauți unde vrei tu. Peste tot.”

Diana: „O să caut. Este foarte dubios ce se întâmplă.”

Andreea: „Nu este dubios deloc. Hai să-ți spun, dacă tot a deschis Constanția subiectul să știi că eu văd moda ca pe o artă și pe mine mă pasionează asta de la 3 ani. Nu trebuie să faci neapărat o școală de modă.”

Citește și: Alina a încurcat ținuta, însă a reușit să îi dea gata pe jurați. Concurenta a primit trei steluțe: „Într-un mod cu totul și cu totul surprinzător”

Diana: „Eu am o mică bănuială că ar fi ajutată de către cineva.”

Ilinca Vandici: „Ai auzit de undeva ceva?”

Diana: „Nu, asta simt eu.”

Andreea: „Pe baza a ce?”

Diana: „Pe baza styling-urilor tale. Dacă te-ai fi îmbrăcat prost nu aș mai fi avut nicio bănuială.”

Beatrice: Hai să ne îmbrăcăm prost să nu îi creăm bănuieli Dianei.”