Alina a încurcat ținuta, însă a reușit să îi dea gata pe jurați. Make-up artistul a ales să meargă la un curs de pictură inedit.

Tânăra a ales să poarte o ținută lejeră, însă nu a renunțat la pantofii cu toc. Totuși, varianta cu care a pășit concurenta în platou nu a fost cea pe care a gândit-o inițial.

Alina a încurcat ținuta, însă a reușit să îi dea gata pe jurați. Totuși, celelalte concurente nu au fost impresionate: „Mă duc cu gândul la pantaloni de pijama”

Outfit-ul pe care l-a realizat tânăra nu a fost prea apreciat de competitoarele sale. Cu această ocazie, Alina a dezvăluit că piesele cu care s-a prezentat în platou nu au fost cele pe care le-a avut inițial în minte.

Beatrice: „Speram să nu mă întrebi pe mine.”

Alina: „Chiar sunt pregătită. Accept orice fel de critică.”

Beatrice: „Nu-mi plac pantalonii. Îmi place cum îți vine cămașa. Îmi place colierul și brățările dar nu-mi plac cerceii în contextul ăsta. Cum ai ales geanta?”

Citește și: Milena a venit în platoul „Bravo, ai stil” într-o ținută roz. Tânăra i-a cucerit pe jurați: „Tu îl pui bine în evidență”

Alina: „Am avut o situație. Ținuta trebuia să fie altfel. M-am grăbit când am făcut bagajul, am zis că n-o să zic asta că nu vreau să influențez. Geanta trebuia să fie aurie, cămașa trebuia să fie total alta, tot alba și mi-au sărit și nasturii, nu mi place neapărat nodul ăsta aici.”

Beatrice: „Îmi place foarte mult cum ți-ai făcut părul și machiajul.”

Luiza: „Mă duc cu gândul la pantaloni de pijama. Am zis că mă duc cu gândul, nu că e neapărat rău. Ca look nu-mi place, cred că ar fi venit mai bine cu elementele pe care le-ai uitat acasă. Cămașa îmi place cum e prinsă dar mi se pare prea largă.”

Ținuta Alinei i-a dat gata pe jurați: „E mai bine aleasă culoarea aceasta”

Jurații  au fost foarte plăcut surprinși de modul în care Alina a ales să combine piesele vestimentare. Astfel, fără să stea prea mult pe gânduri, cei trei specialiști i-au acordat aspirantei la marele premiu trei steluțe.

Raluca Bădulescu: „Eu acum stau și mă gândesc dacă toată lumea defilează cu aceeași formă. E mai bine aleasă culoarea aceasta decât o geantă aurie.

Îmi plac pantofii. E foarte bună ținuta.”

Citește și: Beatrice i-a uimit pe jurați. Concurenta a obținut trei steluțe din partea acestora: „Dragă, felicitări!”

Alexandru Abagiu: „Din punctul meu de vedere, părul îmi place. Așa se face un wet look semi wet. Arată foarte bine, te prinde foarte bine. Te văd în varianta de Alina de oraș, care circulă. Felicitări pentru abordarea unui eyeliner pe vechi.”

Maurice Munteanu: „Într-un mod cu totul și cu totul surprinzător ai găsit cea mai potrivită geantă pentru acei pantaloni și le-ai legat între ele.”