Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 a răbufnit la adresa Dianei, după ce concurenta s-a lăudat cu numărul de urmăritori de pe Instagram. Beatrice a mărturisit că în timp ce se afla în culise a vrut să afle mai multe despre Diana, noua concurentă, însă s-a lovit de un aer de superioritate din partea ei. Tânăra a mărturisit că este invitată la multe evenimente, asta deoarece are mai mulți urmăritori pe Instagram decât ele, însă modul cum a spus-o le-a deranjat pe concurente.

Beatrice a adus în discuție că Diana fost prinsă cu minciuna, după ce a rugat pe cineva să îi cumpere o geantă din mall, după ce nu a avut bani să o cumpere singură. 

Beatrice: Ce evenimente frecventezi?

Diana: De ceva timp merg la tot felul de evenimente. Am fost la multe deschideri de saloane, restaurante, al orice deschidere sunt chemată.

Citește și: Beatrice i-a surprins pe jurați. Concurenta a reușit să obțină trei steluțe din partea lor: „Fix așa arată staniolul bomboanelor”

Beatrice: De ce?

Diana: Pentru că sunt și eu cineva pe Instagramul ăsta, față de voi.

Beatrice: Eu aveam 2.000

când am intrat în competiție și care e faza? Noi nu existăm?

Diana: Păi și mă întrebi de ce am intrat la evenimente. Nu e normal să îți zic?

Constanția: Eu cred că Diana și-a tăiat craca de sub picioare în momentul în care ne-a mințit pe toate. Acum că ești online influencer și noi nu suntem.

Diana: Nu am zis că sunt. Da, am colaborări și am avut, față de voi, care probabil nu ați avut. Nu vă acuz și nu zic nimic de chestia asta.

Beatrice: Stai puțin. Colaborările sunt plătite?

Diana: Da.

Beatrice: Câștigi bani din Instagram, dar nu-ți permiți o geantă de 130 de lei?

Diana: Dar tu cât crezi că primesc la 20.000 de urmăritori?

Alina: Nu cred că se pune problema de a nu își permite o geantă de 130 de lei, nu cred.

Diana de la Bravo, ai stil 2023, pusă la zid de către concurente: „Urmăritorii sunt reali?”

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a fost pusă la zid de mai multe concurente, după ce a insinuat că este la un alt nivel față de ele, asta datorită urmăritorilor de pe Instagram. Beatrice i-a reproșat colegei de platou că a moda este cea mai importantă în această emisiune.

Beatrice: A insinuat cumva că dacă am venit la Bravo, ai stil sau nu, noi oricum eram sub ea.

Diana: Nu e adevărat. Nu am vrut să spun lucrul acesta. Am vrut să spun că voi aveați un număr mai mic de urmăritori când ați intrat în emisiune față de mine, care am venit cu un număr mai măricel.

Beatrice: Bravo ție! Care e problema? Nu mă interesează, nu am venit pentru influencereală. Am venit că îmi place moda.

Diana: E frumos să ai și mai mulți urmăritori pe Instagram. E altceva când e o interacțiune între tine și persoanele care te urmăresc și te plac.

Beatrice: Cu orice simte nevoia să mă atace. Nu doar pe mine, pe mai multe fete.

Diana: Mă simt atacată la rândul meu, de aceea atac mai departe. Am picat de parcă aș fi oaia neagră.

Diana: Am și contracte care nu sunt plătite. Sunt la început și accept aproape orice mi se oferă. Îmi place și așa mă promovez și eu. Nu înseamnă că fac mii de euro din Instagram.

Citește și: Carina și Diana, schimb dur de replici în platoul „Bravo, ai stil!” Cele două tinere nu s-au abținut: „Ai zis că eu arăt ca un pom de Crăciun”

Milena: Dacă nu faci mii de euro, atunci nu face numărul de urmăritori ca fiind un plus valoare cu care să poți să te lauzi constant.

Carina a fost singura concurentă care a adus în discuție dacă urmăritorii Dianei sunt reali sau au fost cumpărați, însă nu a primit un răspuns. 

Carina: Urmăritorii sunt reali? Eram curioasă dacă urmăritorii sunt reali. M-am uitat la câteva poze ale ei și avea foarte puține like-uri în comparație cu numărul de urmăritori. Ceva e putred acolo, se bat cap în cap.