Diana de la Bravo, ai stil 2023 a pornit în emisiune cu un zâmbet larg pe față, dar și trei steluțe din partea juraților. De atunci, concurenta nu a mai avut succes cu ținutele pe care le-a prezentat. În ediția de miercuri, 3 mai 2023, concurenta a prezentat o ținută în care a vrut să combine două stiluri: elegant și sport.

Citește și: Diana, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, a primit sfaturi de la celelalte fete. Totuși, aceasta nu a obținut nici măcar o steluță în ediția de astăzi: „Să-ți lași puțin sufletul la ușă”

Alina: Jacheta mi-ar fi plăcut să fie mult mai mare. Aș fi schimbat tricoul. Geanta îmi place, dar nu îmi place că e de piele, aș fi preferat-o din alt material.

Constanția: Ținuta nu mă încântă în mod special. Văd multe texturi pe tine. Aș fi renunțat la jachetă, nu o văd în ținută, aș fi renunțat și la curea.

Ținuta Dianei a primit o singură steluță: „Cizmele sunt extrem de demodate”

Diana de la Bravo, ai stil 2023 a primit o singură steluță, din partea Ralucăi Bădulescu. Jurații au complimentat-o pe tânără pentru modul în acre a combinat partea de sus a ținutei, dar și fusta aleasă. în viziunea juraților, botinele au stricat întreaga ținută, fiind demodate.

Alexandru Abagiu i-a transmis concurentei că așteaptă mult mai multe de la ea în această competiție.

Citește și: Diana, noua concurentă de la Bravo, ai stil 2023! Care au fost primele reacții ale fetelor: „O văd în stilul Carinei”

Maurice Munteanu: Te avantajează genul acesta de fustă. Îmi place foarte tare partea de sus. Aș fi pus pantaloni masculini cu talie înaltă.

Puneam fie pantofi masculini, fie sandale foarte sexy, înalte cu toc cui. Ai stricat-o rău de tot cu botinele. Având în vedere că partea de sus inspiră minimalism, această botină încărcată anulează tot acest efect de minimalist pe care ținuta ta ar vrea să îl imprime.

Raluca Bădulescu: Știi care e treaba cu cizmele pe care le porți, Diana: Sunt extrem de demodate și asta spun eu, care sunt fană a țintelor, a auriului.

Cizmele cu geanta nu au nicio legătură. Ținuta în schimb îmi place, îmi place partea de sus, dar și fusta.

Alexandru Abagiu: Diana, eu încă te aștept. Mi-ar plăcea să văd de la tine un ritm mai alert. Tu ai un mare avantaj față de celelalte fete, ai văzut deja emisiunea pe post. Puteai veni în fața noastră cu profile psihologice clar stabilite pentru juratele de pe aceste scaune.

Spune-mi, ce se întâmplă?

Diana: E am încercat și tot încerc. Când o să îmi iasă, o să îmi iasă.