„Regina nopții” a fost alert ego-ul prezentat de Carina în ediția concept din această seară de la Bravo, ai stil 2023. Concurenta a fost criticată de colegele ei de platou, deoarece s-a prezentat cu o ținută mult prea simplă pentru o gală.

Citește și: Carina i-a dezamăgit pe jurații de la Bravo, ai stil 2023! Raluca Bădulescu: „Mie îmi vine să mă dau cu capul de masă”

Iris: Ținuta îmi place foarte mult, mai ales cum vine pe tine. Mi se pare că până acum ai propus ținute foarte purtabile, dar mi-aș fi dorit un pic mai mult, o accesorizare masivă, un altfel de material. Mi se pare foarte frumos, dar cam puțin. Ar trebui să venim și cu ceva mai neașteptat.

Andreea: Eu aș fi pus acea bandă plină de cristale și ar fi fost altceva.

Mi se pare că nu încerci.

Carina: Eu nu pot să mă împopoțonez!

Carina, în lacrimi în fața juraților: „Mi-e frică de eliminare”

Carina nu s-a ridicat la așteptările juraților în ediția concept de vineri, 12 mai 2023. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 nu a accesorizat îndeajuns, iar jurații au ajuns la concluzia că asta este o problemă care se tot repetă în cazul Carinei.

Citește și: Ținuta Carinei, demontată de celelalte concurente. Nici jurații nu au fost impresionați: „E foarte sec”

Raluca Bădulescu: Recomand această ținută doamnelor domnișoarelor. Este o ținută extrem de civilizată, care cred că flatează multe siluete. De ce nu ai făcut ceva măreț? Nu există elementul styling în niciuna dintre ținutele pe care le propui. Înțeleg genul ăsta de simplitate, dar asta nu e o ținută care să nu ceară accesorizare.

Se cerea mai mult decât o rochie frumoasă pe o fată superbă.

Maurice Munteanu: Eu aș fi pus un crucifix enorm, negru, pe decolteu, puneam un ruj negru. Alegeam ceva să nu fiu costumată, dar să fac un styling.

Alexandru Abagiu: Carina, vorbește puțin cu mine. În momentul ăsta eu nu îmi dau seama ce se întâmplă.

Carina a izbucnit în lacrimi și le-a destăinuit juraților că nu știe să își accesorizeze piesele vestimentare. Mai mult decât atât, concurenta de la Bravo, ai stil 2023 se teme că va fi eliminată.

Carina: Mi se pare că nu stăpânesc bine zona asta a accesorizării. Îmi dau seama că nu e bine ceea ce fac, încerc să acumulez, să pun în practică, dar nu reușesc.

Este un pic frustrant, știu că depun eforturile necesare. Mi-e frică de eliminare, mi-e frică că nu mă ridic la nivelul așteptărilor. Sunt supărată că nu reușesc să aduc aici ținute bune, potrivite pentru emisiune. Nu am fost în tangență cu moda până acum, mie îmi place să mă îmbrac și atât. Nu am studii în modă, nu am fost pasionată în partea asta. Mi se pare că aici e nevoie de mai mult de atât.

Maurice Munteanu: Carina are o reală problemă, ea nu știe să facă styling! Cam despre asta este vorba.