Carina, copleșită de lipsa familiei sale. A trecut deja mai mult de o lună de când sezonul cu numărul 8 al celei mai iubite competiții de fashion din țara noastră a debutat.

Cele mai multe concurente nu locuiau în Capitală înainte de a lua parte la „Bravo, ai stil!”, așa că pentru a concura în cadrul competiției au fost nevoite să petreacă cât mai mult timp în București, departe de cei dragi de acasă.

Carina, copleșită de lipsa familiei sale. Ochii tinerei s-au umplut de lacrimi în culise: „Golul pe care îl lasă un membru al familiei”

Tânăra din Timișoara își vede mult mai rar părinții acum că își petrece aproape tot timpul la București. Până acum, aceasta a încercat să reziste fără cei dragi, însă iată că dorul de casă a copleșit-o în cele din urmă.

Ilinca Vandici: „Cât de tare îți este dor de tata?”

Carina: „Foarte tare.(...) De familie și de prieteni. Îmi e dor(n.red. de casă) și mă simt puțin singură aici, că nu am nici prietenii, nici familia, dar mă obișnuiesc cu timpul. Pe tata(n.red. l-ar aduce lângă ea). Și pe mama, dar cu mama mă mai contrazic, tata are capacitatea aia de a mă calma.

Cu amândoi e la fel de strânsă(n.red. relația). (n.red. îi lipsește)Să ne strângem, să fie atmosferă, să fie plină casa. Și indiferent, chiar dacă m-aș împrieteni cu cineva, nu poate să umple golul pe care îl lasă un membru al familiei sau un prieten vechi.

Citește și: Iris, în aceeași situație precum colegele sale. Și tânăra s-a trezit cu urmăritori falși pe contul de Instagram: „Se repetă”

Când vedeam în alte reality show-uri că plângeau după familie, că le era dor, mă gândeam că nu pot să stea o lună, două fără familie. La mine sunt 10 zile și ei îmi lipsesc, dar îmi lipsesc pentru că de când am început emisiunea nu am apucat să petrec timp cu ei.”

Andreea, emoționată de mărturisirile Carinei: „Te înțeleg”

Andreea a mărturisit că a fost emoționată de sinceritatea competitoarei sale. Chiar dacă a dezvăluit că înțelege supărarea Carinei, în ceea ce privește ținuta acesteia, tânăra studentă nu a avut cuvinte de laudă.

„În primul rând vreau să îți spun Carina că te înțeleg prin ce treci și m-ai emoționat, chiar e un lucru greu să fii departe de familie și mai ales într-o competiție în care chiar trebuie să muncești.

Legat de ținută, rochia nu te avantajează deloc. Cămașa ar fi putut fi mai bufantă la mâneci. Încălțările nu le văd potrivite, nici geanta”, a spus Andreea.

Citește și: Andreea, val de suspiciuni la adresa Dianei. Cele două concurente au avut un schimb de replici chiar în platoul „Bravo, ai stil!”: „Pe ea am văzut-o cea mai acidă”

Ținuta Carinei din această seară nu i-a adus nici măcar o steluță tinerei concurente, pentru că look-ul total nu a fost pe placul celor trei jurați.