Beatrice de la Bravo, ai stil 2023 s-a prezentat în ediția de joi seara, 11 mai 2023, cu o ținută neașteptată. Ea a ales să poarte un top cu pene, care ieșea imediat în evidență, însă styling-ul ei nu a fost apreciat de toate concurentele.

Beatrice: De acasă aveam o altă poveste, dar Constanția organizează o petrece cu tematică animal, dar să nu mă costumez în animal, ci să reinterpretez animalul.

Constanția: Îmi place ținuta foarte mult. Nu aș vedea geanta în acest context. Aș fi pus o altă geantă de piele sau ceva. Părul mi-ar fi plăcut să fie pe spate, să nu fie pe față. Îmi place foarte mult acest top cu pene. Mi-ar fi plăcut să ai un eyeliner mai dramatic la ochi, dar e bine și așa.

Alina: Mie îmi place cumva ținuta, îmi place bluza, dar nu îmi plac pantalonii în mod special.

La testimoniale, Carina a fost nemulțumită de ținuta lui Beatrice, căreia i s-a părut mult prea simplă. Concurenta a comparat momentele în care și ei i s-a spus că a venit de multe ori prea simplă și nu a primit nici măcar o steluță.

Carina: Nu mi se pare că a făcut cine știe ce față de mine în alte ediții când nu am luat nicio stea. A pus un top din pene, în rest a pus o pereche de blugi și niște ciocate, nimic mai mult. Dacă punem o piesă simplă e puțin, dar dacă punem o piesă mai împopoțonată nu mai e puțin.

Câte steluțe a primit ținuta lui Beatrice de la Bravo, ai stil 2023: „Ținuta ridică mai multe probleme”

Beatrice a primit două steluțe, din partea lui Alexandru Abagiu și Raluca Bădulescu. Chiar dacă au fost anumite detalii stilistice greșite, cei doi jurați au putut trece cu vedere și să aprecieze întregul look. Maurice Munteanu a mărturisit că ținuta concurentei ridică mai multe probleme, fiind un contrast mare între partea de sus, care este dramatică, și partea de jos.

Citește și: Beatrice a fost la un pas să primească nota maximă de la Alexandru Abagiu! Când a văzut cu ce s-a încălțat, juratul s-a răzgândit: „Fiecare detaliu contează”

Raluca Bădulescu: Beatrice, dar frumos te încadrează gulerul ăsta de pene. Îmi place top-ul, să știi. Nici geanta nu ar fi urâtă. Combinația între buzunarele de la pantalonul ăsta cargo și topul este nepotrivită, dar mă mai gândesc.

Alexandru Abagiu: Mie mi se pare că îți lipsește o curea. Mă duci cu gândul la Gaga, la VMA în 2009. Alegerea părului wet look mi se pare o alegere bună în contextul ăsta de guler, orice altceva ar fi putut fi prea mult pentru zona aceasta.

Maurice Munteanu: Ținuta ridică mai multe probleme. Avem această dilemă a romanului modern contemporan. Tu zbori foarte frumos, dar de la brâu în sus. Aspectul pozitiv al ținutei, așa cum s-a observat, chipul este foarte frumos încadrat de aceste pene. Ce se întâmplă în jos ridică o a doua problemă, dramatismul din partea de sus ucide ce se întâmplă în partea de jos. Ciocata s-ar potrivi, dar nu asta.