Maria de la Bravo, ai stil 2023 a venit în emisiunea de miercuri, 17 mai 2023, cu un look care a primit aprecierile juraților. Concurenta a venit într-un compleu total neașteptat, făcut de o colegă de la facultate, care dădea aspectul de rugină. În realitate, complexul chiar era făcut din rugină, ceea ce i-a impresionat pe jurați. 

Citește și: Maria, încă un look câștigător la Bravo, ai stil 2023! Ce piese neașteptate a adăugat în ținută: „Este excepțională, fără discuție”

Andreea: Îmi place și cromatic, îmi place că ți-ai pus și această jachetă. Poate dacă ciocatele ar fi fost puțin mai înalte, poate o altă geantă, altă formă.

Beatrice: Mie sincer nu îmi place cu jacheta, chiar dacă este corectă ținuta. Eu aș fi lăsat ținuta cu culorile acestea deschise, arăta maia armonios. Și cu retușul acesta este interesant outfit-ul.

Eu l-aș fi văzut mai armonios, mai plăcut ochiului fără jachetă.

Ținuta Mariei de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe: „Ești exemplul perfect”

Maria a primit trei steluțe din partea juraților de la Bravo, ai stil 2023. Alexandru Abagiu i-a spus concurentei că este un exemplu din punctul de vedere al modului în care și-a aranjat părul.

Citește și: Maria i-a cucerit pe jurați în prima zi a săptămânii. Tânăra a primit trei steluțe: „Styling-ul pe care îl propui tu este strivitor!”

Maurice Munteanu: Eu nu știu de unde scoateți gențiile astea. O fi frumoasă la televizor, eu o văd aici. Apropo de combinația de maro cu negru. Dacă puneai ciocate negre o greșeai.

Dacă ai fi pus jacheta din pielea întoarsă, iar ai fi greșit-o.

Raluca Bădulescu: Inutil să spun că îmi place foarte mult combinația pe care ai făcut-o. Întâmplător sau nu, să nu fim acuzate de vreo discuție, jacheta este de la același brand, cea pe care o port eu cu a ta. Jacheta pare un pic învechită, piele puțin învechită, exact asta o face perfectă în contextul stilistic în care ai încadrat-o.

Alexandru Abagiu: Îmi place foarte mult accesoriul de la gât. Mi se pare că este necesar pentru acest look și foarte greu de integrat. Ai nimerit-o și de data asta foarte bine. Pe mine mă duci cu gândul la metal ruginit, la rugină.

Maria: Exact, e un compleu făcut din rugină.

O colegă de la facultate l-a făcut din rugină, literalmente.

Alexandru Abagiu: Ești exemplul perfect de cum scoți o coafură din ansamblul popular și o aduci în actualitate. E o metodă tradițională și ține de portul popular.

Maurice Munteanu: Eu altceva vreau să te întreb. Tu când te vezi cu prietenii tăi ce faceți? Râdeți, spuneți glume sau stați?

Maria: Vorbim.

Maurice Munteanu: Pare că stați, nu știu. Aveți un stat în voi.

Alexandru Abagiu: Nu credeam că o să spun asta, dar devii plictisitor de bine îmbrăcată și atunci avem nevoie de puțin mai mult de la tine.